30 November 2013

Dar Tu imi dai mie puterea bivolului...

     Ce lectie fantastica am invatat astazi de la o turma de bivoli, citiva lei si un crocodil. Mai jos o sa vedeti videoclipul. Dati un click pe linkul acesta.

 http://www.youtube.com/watch?v=LU8DDYz68kM#t=241

     De multe ori ne incolteste cel rau pe noi sau pe cineva drag al nostru. Biblia ne invata sa ne rugam. Sa fim alaturi de cei care trec prin necazuri. In loc sa-i vorbim de rau , sa ii batjocorim ca au facut una sau alta si au ajuns intr-o anumita situatie, avem altceva mai bun de facut. Sa ne unim in rugaciune. Acolo sta puterea noastra. Unde doi sau trei se unesc sa ceara un lucru...le va fi dat daca lucrul respectiv este dupa voia Domnului.
     Uitati-va la acest vitel care a intrat in dintii leilor si eventual al unui crocodil. Intreaga turma se intoarce dupa el. Unii bivoli mai slabi de inger dau inapoi, dar altii inainteaza. Unii mai curajosi, altii mai putin...chiar daca au putere de bivol nu-s toti curajosi. Dar impreuna fac fata acestor lei grozav de ambitiosi chiar in fata acestei turme numeroase si atitor perechi de coarne ascutite.
     Noi Romanii am fost o forta ori de cite ori ne-am unit de-alungul istoriei. Biblia zice ca funia in trei nu se rupe usor. Partasia cu fratii asta ar trebui sa ne aduca; ar trebui sa ne adune credinta intr-un bob cel putin cit bobul de mustar - ca sa putem muta muntii.
     Atitea lectii de invatat oriunde ne uitam in jur...

No comments: