26 February 2012

OPRESTE DOAMNE INCERCAREA...? SAU AJUTA-MA DOAMNE SA TREC BIRUITOR PRIN EA...

     Astazi am pus poza acelui om agatat de o stinca ...gata gata sa cada. O puteti vedea inca pe blog. Cineva a lasat un mesaj scurt in care imi spunea ca acea poza spune exact starea in care se gaseste. Pentru cititorii mei care au stat umar la umar cu mine de multe ori in rugaciune cerind Domnului ajutor, va rog sa faceti acest lucru si de data aceasta. Rugati-va pentru Sara...Stiu ca sint multe Sara pe lumea asta dar Tatal nostru stie exact unde se afla Sara si care sint nevoile si durerile ei.
     Pare ca va cer un lucru neinsemnat- dar nu este asa...De cele mai multe ori cind sintem la strimtorare alergam la oameni si incercam sa ne rezolvam problemele cu ajutorul lor in loc sa alergam la Tatal care are cunostiinta de absolut tot ce avem nevoie si care poate sa ne rezolve toate problemele.
    Nu stiu care este problema Sarei...dar daca poza de pe blog descrie ceva, pentru mine descrie nevoia imediata de ajutor...Asa ca sa nu stam sa privim nepasatori. Undeva, cineva...atirna disperat si obosit asteptind o mina puternica care sa schimbe situatia. Sa ne rugam ca mina Tatalui nostru - puternica si sigura sa o ridice pe Sara si sa o aseze pe stinca. Domnul sa va binecuvinteze ...
http://www.youtube.com/watch?v=BYl1QTO_o-0

3 comments:

sara said...

Multumesc frumos Dna Rodica, cantarea m-a uns pe suflet....cred in El ca va privi cu indurare in dreptul meu!
Poate va voi scrie odata(acum simt ca nu pot)!
Fiti binecuvantata!

Rodica Botan said...

Nu uita versetul asta Sara...
"Nu te teme- caci Eu sint cu tine. Nu te uita cu ingrijorare- caci Eu sint Dumnezeul tau. Eu te intaresc si tot Eu iti vin in ajutor. Eu te sprijinesc cu dreapta Mea biruitoare". Invata acest cuvint pe de rost si rosteste-l des...a ajutat pe multi in situatii grele...
Love you...

Anonymous said...

Trec si eu prin incercare .Azi e o saptamana de cand ma rog Domnului sa-mi de-a izbavirea.Va rog sa ma sustineti inaceasta cauza ca Dumnezeu sa se indure si sa-mi rezolve problema.

Florin