23 February 2012

DE VORBA CU ANNE KIEMEL...

     In seara asta am fost la o intrunire a doamnelor din biserica noastra si ne-a vorbit putin scriitoarea de carti religioase - Ann Kiemel.
     Am retinut citeva ginduri pretioase. Ea ne indemna sa nu construim ziduri, ci sa construim poduri. Spunea ca lumea intreaga n-o putem cuceri, dar ca am fost asezati - acolo unde am fost asezati de Dumnezeu - si El are un plan cu noi - sa mergem si sa schimbam vecinatatea- sa facem un lucru cit de mic pentru altii - pentru ca desi sintem mici si neputinciosi, cu Christos avem intotdeauna victorie.
   Anne spunea ca lumea nu are nevoie de perfectiune ca sa se schimbe- ca trebuie sa ne prezentam asa cum sintem- dar sa ne prezentam cu Christos, nu singuri.
    Ann are un blog. Pentru cei care citesc in engleza, iata linkul...http://heritagebuilders-kiemel.blogspot.com/
Iar mai jos citeva poze cu doamnele care au participat la aceasta intilnire binecuvintata.





2 comments:

AICISIACUMACOLOCURAND said...

Ann Kemel is a woman of God.I start reading her books 30 years ago and I still enjoy them.She is an ambassador of Heaven among us,offering a role model to live by faith! A beloved sister!
Ann Kiemel este o femeie a lui Dumnezeu Am inceput sa citesc cartile ei cu 30 de ani in urma si inca ma bucur de ce scrie ea .Ea este o ambasadoare a Cerului oferindu-ne un model de viata traita prin credinta!O sora prea iubita!
Rodica nu stiu cui ai mai facut o bucurie cu postarea aceasta, dar mie mi-ai facut una mare.I-mi place si blogul ei de care nu stiam. Ma intrebam adesea ce o fi cu ea daca mai traeste si unde este.O iubesc mult pe Ann Kiemel si ma bucur pentru tine ca ai putut sa o intalnesti!
A inregistrat cineva vorbirea ei?As vrea sa am si eu un cd sau dvd ,daca e posibil. Avem ce invata de la aceasta sora prea aleasa!
Virginia Brasov

Rodica Botan said...

Virginia, ma bucur ca am putut sa-ti fac o bucurie. Eu inca n-am citit cartile ei dar abia apuc sa le caut ...a vorbit dintr-un loc unde sinceritatea este la ea acasa...fara mofturi si pretentii.
N-a inregistrat nimeni nimic dar daca te duci pe blogul ei ai sa-i gasesti gindurile de aseara puse ca pe un raft pe ultima postare...