21 February 2012

TOT CE INCEPE, DUCE LA BUN SFIRSIT...

     "Ferice de omul..." care..."tot ce incepe, duce la bun sfirsit". Asa citim in Psalmul 1.
      Si iata in linkul de mai jos o frumoasa si adevarata poveste care sa ilustreze acest verset. Acest sportiv, unul din favoritii competitiei pe care o s-o vedeti, are un accident  si i se rupe un tendon de la picior in timp ce alearga. In mod obisnuit, sportivii se asaza jos si un cadru medical vine la ei si le ofera asistenta medicala.
     Acest tinar insa are ceva mai mult decit un spirit sportiv... Are si o atitudine deosebita...un caracter sanatos, o educatie aleasa.
     In timp ce el continua schiopatind sa-si termine cursa ...tatal sau reuseste sa treaca de securitate si apoi il insoteste pe fiul sau ajutindu-l sa ajunga la linia de sosire.
      Intregul stadion este in picioare si aplauda...
......................
     Noi toti sintem niste alergatori in viata asta...fiecare pe pista lui...alergam catre linia de sosire. Multi se cred victoriosi pe la mijlocul cursei...eventual insa fiecaruia in felul lui i se intimpla ceva. Unii se asaza jos si se dau batuti...altii insa ...sontic, sontic, continua cursa. Ca si tatal acestui sportiv, de undeva de la postul Lui de observatie, Tatal nostru cel ceresc ne supravegheaza...ne urmareste cu ochiul Lui plin de dragoste...si la momentul potrivit ne vine in ajutor.
     Ba mai mult decit atit...adesea Tatal ne ia in brate si ne duce pe sus pina la linia de sosire...
Si cerul intreg aplauda...in timp ce NOI...vom primi cununa de invingatori. Victorios nu este cel ce ajunge primul...ci cel ce ajunge ...
    http://www.godvine.com/What-This-Racer-Does-is-the-Most-Inspirational-Thing-You-ll-Ever-See-1169.html

No comments: