09 May 2011

UNDE-I LEGE...NU-I TOCMEALA...

N-o sa va vina sa credeti, dar...astea sint legi existente inca in SUA. Si culmea este ca nu deranjeaza pe nimeni. Ei...dar daca este vorba de cele 10 porunci...sa vezi atunci scandal...
Cititi si voi si va luminati...
------------------------------------------------------------------------------------------
-In Tuscumbia, Alabama, este impotriva legii ca pe o strada sa locuiasca mai mult de 8...iepuri. ( astia trebuie sa fie de origine americani ca daca sint ...ilegali...nu cred ca le are nimeni treaba...)


-In Birmingham, Alabama, este ilegal sa conduci masina ...legat la ochi. 


-In Arizona este ilegal sa vinezi sau sa impusti o ...camila. ( Legea asta a fost data inainte de a sti de Osama Bin Laden...)




-In Atlanta este ilegal sa te strimbi la copiii in timp ce acestia ...studiaza. (Nici o problema...nu mai studiaza nimeni asa ca ...ne putem strimba...)








-In Hawaii nu-i voie sa fluieri intr-un local unde se vinde bautura!  (Creanga cred ca auzise de legea asta dar a confundat cladirea...)


-O lege in Zion, Illinois, spune ca este ilegal sa inveti animalele domestice sa...fumeze tigari. ( ma intreb daca e ok sa le inveti pe alea salbatice...???)


-In acordanta cu legile din Kentucky, femeile n-au voie sa apara pe sosea in costum de baie daca nu au in mina o bita . (Nu ma duce mintea - noroc cu imaginatia...


-In Marblehead Massachusetts, fiecarei compani de pompieri care a raspuns unei alarme de foc trebuie sa i se dea o damigeana de 3 galoane de rom. (Oare ca sa stinga ...focul?)


-In Ohio, este ilegal sa pescuiesti balene in piriuri, riuri sau lacuri. (E ok...daca te prinde, spui ca stai la prins pastravi...pina vine ...balena) 


-Groparii n-au voie sa dea cartulii mici de chibrite in Shreveport, Los Angeles. (Si atunci cum sa-si faca reclama la ...business...saracii...)


-In Detroit n-ai voie sa legi un crocodil de fire hydrant( unde se alimenteaza pompierii cu apa.) (Ziceti voi...ca nu ma duce mintea...)


-In Minnesota este ilegal sa usti lenjeria de barbati si de femei pe aceeasi sfoara. ( Sa nu se rusineze cumva?...sau de ce?)


-In Natchez, Mississippi, este ilegal pentru elefanti sa bea bere. 


-Este ilegal pentru barbieri in Waterloo, Nebrasca , sa manince ceapa intre orele 7 dimineata si 7 seara. (Pe asta o inteleg...)


-In Yukon, Oklahoma, este ilegal ca un pacient sa extraga un dinte...dentistului... ( Hmmmm...oare ce s-o fi intimplat sa-l inspire pe bietul pacient sa faca asa o treaba?)


-In Portland, Oregon, este ilegal sa scuturi o perie de praf facuta din pene in fata cuiva...(legea asta nu merita nici sa irosesti cerneala sa o scrii...)


-In Carolina de Sud, legea spune ca un macelar nu poate sa serveasca in juriu cind cazul de judecata este un omor...


-In Knoxville, Tennesse, este ilegal sa prinzi peste cu lassoul...

-

7 comments:

corina said...

Am ras pe infundate!
Uite astea le putem numi si bancuri deoarece sunt cu bun simt...
O zi buna Rodica!

cherie said...

Nostim! Hi ! Ha ! Ha !

Anonymous said...

ai avut ceva răbdare să le aduni :)

Multumim de zîmbet, multumim !

A,Dana said...

Chestia aia cu strambatul la copii e cea mai dificila pentru mine. Cred ca ma stramb. Si, culmea, copiii invata. :)

cella said...

Oare cum ai putea prinde pestele cu lassoul? ... Imi tot chinui mintea insa nu merge deloc :D

Rodica Botan said...

...cred ca si ala care incerca sa-l prinda dar si cel ce a facu legea asta...si-au chinuit mintea degeaba Cella. Nu ti-o mai chinui si tu ca n-are rost. Si totusi unii ca astia conduc tara, si fac legi- sau lupta impotriva celor zece porunci ca nus- bune...si n-au ce cauta in sala de judecata!!!
Nebunie curata!!!

Ana said...

Foarte bune! La partea cu lenjeria cred că s-au gândit să nu dea idei oamenilor, punând împreună masculin cu feminin :)