12 May 2011

BUNA DIMINEATA...DAR SA FIE BUNA...




“Citind povestirile acestea adevarate mie, nu mi-a dat numai de gandit, ci mi-a dat si o SPERANTA CA DUMNEZEU INCA ASCULTA RUGACIUNILE!
Gandindu-ma la cei iubiti pentru care ma rog, nadejdea mea s-a marit cu aceasta lectura. Imi fac bine astfel de marturisiri si adaug: Dumnezeu este credincios in implinirea rugaciunior dupa voia Lui si PROMISIUNILE lUI SUNT DA SI AMIN!”
Virginia Brasov
……………………..
Un comment ca cel de mai sus imi pica bine chiar la inceputul zilei. Daca ceea ce scriu va incurajeaza…aflati ca si ceea ce scrieti…ma incurajeaza. Si de fapt prin asta ne facem datoria in dragoste unii fata de altii. Ce minunat este Tatal nostru care ne-a invatat cum sa traim frumos, facindu-ne folositori in unele lucruri aparent mici, dar in realitate de o valoare covirsitoare.
Nu ignorati puterea unui cuvint. De multe ori privim la situatii, ne pare rau, si credem ca nu avem nimic cu care sa ajutam pe cineva. NU SE POATE SA FIE MAI GRESIT!!!
Intinde o mina, mingaie cu un cuvint, spune o rugaciune, imprieteneste-te cu cineva singuratic, da un indemn, incurajeaza, gaseste frumosul in tot ceea ce vezi, gaseste ceva bun in fiecare om…da o speranta, fa-te exemplu…traieste ca un copil al Domnului…
Oh…putem face atit de mult…si ne costa atit de putin…poate doar citeva secunde. Mereu ma gindesc ca ar trebui sa fim intr-un program in care sa facem cel putin un lucru deosebit pe zi…unul…fiecare dintre noi. Va puteti imagina cum s-ar schimba vietile noastre?
Daca nu poti face altceva, incearca astazi sa zimbesti oamenilor pe linga care treci…Da binete unui om batrin...fa ceva cit de mic...orice lucru bun...


 Sa aveti o zi…binecuvintata si sa fiti o binecuvintare pentru oricine va intilneste astazi…

4 comments:

cherie said...

Pai.... un zambet din partea mea pentru atatea zambete pe care le imparti in acest blog....
Cu drag,

elena marin-alexe said...

Tu esti o binecuvantare , pentru toti ce-i ce-ti calca pragul gandurilor Rodica.
Har si bucurie sa ai draga mea!

Speranta said...

Multumesc pentru cuvintele care ne-ndeamna acum pentru lucru Domnului.

Sa nu uitam ca orice lucru facut cu dragoste pentu Domnul Isus are pret.Un zambet,o vorba buna,putem si mai mult...

"...sporiti totdeauna in lucru Domnului,caci stiti ca osteneala voastra in Domnul nu e zadarnica."

Multe binecuvantari.:)

Rodica Botan said...

Elena...vorbe ce ma ung la inima si-mi dau curaj- rostesti binecuvintari de fiecare data. Domnul sa-ti rasplateasca!!!