15 May 2011

SILVER SPUR - WOMAN RETREAT - MAY 2011

Am multe povesti...dar am ajuns acasa doar de 20 de minute si miine incep din nou viata asa cum ne-a lasat-o mostenire Adam si Eva...o viata incoronata de" sudoarea fruntii " ... Asa ca, de urgenta am sa pun doar citeva poze si am sa va spun doar ca zilele astea doua petrecute in munti au fost glorioase.

Ieri de pilda, linga cabana unde am stat, am dat de o caprioara care minca foarte linistita ...muguri prospeti. Afara era cald...iar florile de iris finute si  albastre se intreceau in eleganta. Aseara un cor maret de greieri si broaste si triluri de pasarele cintau pe game diferite ...glorie Creatorului...iar azi dimineata... ne-am trezit cu o palma de zapada care a acoperit imprejurimile - in modul cel mai glorios.

Adaugati la toate astea o orchestra pregatita de slujire si o vorbitoare care stie sa caute si sa indrume pe orice pacatos catre cer...Doar lucreaza de vreo 20 de ani in inchisoarea de femei. Mary-Alice ne-a incurajat, ne-a amintit a cui sintem, ne-a aratat inca odata directia...cu sinceritate, bucurie si dragoste. Citeva femei si-au predat viata Lui Christos...Am mincat, am cintat, am ris, am plins, ne-am rugat...si apoi ne-am despartit cu promisiunea sa ne reintoarcem la anul daca nu vine Domnul pina atunci. Si iata pozele...1 comment:

Marta said...

Ma bucur ca ai avut o perioada de improspatare si totodata de incarcare spirituala. Ai experimentat si cantarea pe genunchi?Incearca . Te sarut de bun venit acasa Marta