07 May 2011

LA MULTI ANI TUTUROR MAMICILOR DE PRETUTINDENI!!!

Miine este ziua mamei aici in America. Nu mai sint la virsta la care copiii sa-mi aduca de la scoala cite o felicitare unsa pe la colturi si plina de floricele si de inimioare desenate cu mina tremurinda in culori tipatoare si cu scris cu litere mari si cracanate…”I love you Mom”…Nu!…vremea aia a trecut …cind ochisorii aia mici si nerabdatori abia asteptau sa deschid felicitarea si sa le vad isprava. Felicitarile au devenit din ce in ce mai …”curate”…si cuvintele din ce in ce mai pompoase…dar adesea scrise de altii si doar semnate de copii nostrii…lasindu-ne nu de putine ori "pe ginduri"…oare…au citit ce scrie sau au ales felicitarea doar pentruca poza era mai frumoasa…mai pompoasa…mai eleganta.
Nu stiu cum sint alte mame…dar mie una nu-mi trebuie nici un cadou…cel putin nu unul cumparat cu bani…Cel mai mult pretuiesc timpul…sa stam de vorba, sa luam cina impreuna, sa-mi spuna de-ale lor…sa le spun de-ale mele…Nu-mi trebuie o masa eleganta la restaurant – ma multumesc cu cartofi copti cu moare de varza…Nu-mi trebuie buchet de flori…am o gradina plina de flori. 

Daca m-ar intreba ce vreau, le-as spune ca vreau o felicitare facuta de ei, cu colturile indoite si mizgalite cu peanut butter si scrisa cu litere mari si cracanate…Aata-i tot!

2 comments:

AICISIACUMACOLOCURAND said...

Rodica draga :De ce ai scris tot ce am vrut sa scriu eu ?Nu pot sa cred ca gandim asa de mult la fel! Am ramas cu gura cascata la tot ce ai scris tu aici caci toate, absolut toate asa le -am gandit si eu sa le pun pe hartie .Acum ce sa fac,criu Rodica Botan scrise dar gandite si de VirginiaBrasov.
You are my twin sister in the Lord !Thanks !Thanks!
Peste doua ore vin fetele mele Damaris,Lois ,Persida (caci Monica cea mai mica se va muta la sfarsitul lunii Mai innapoi de la Boston unde a stat 2 ani pentru 2 mastere)vin sama scoata undeva .Dar eu nu vreau nimic decat pe ele aici !
Sa vedem cum rezolv aceasta dilema
Te imbratisez cu pretuire si HAPPY MOTHER DAY!
Virginia Brasov

cherie said...

Ce ganduri frumoase!
Mai traieste mama ta?