28 March 2020

ZIC SI EU...

   Traim zile...interesante. O lume care a alergat pina acuma la disperare, acuma trebuie sa stea pe loc...si din cauza asta a ajuns cu adevarat la disperare. Am auzit ca in Romania cei de la 65 de ani in sus, pot iesi dupa cumparaturi doar intre 11:00 si 13:00. Cei care stau la bloc nu pot iesi nici macar in curte. Pentru unii asta e dificil.
     Planeta in acest timp respira aer mai curat ca niciodata in ultimele decenii. Ne temeam de cancer pina acum...si deodata ne ingrozim daca ne apuca tusa. Eram siguri de medicamente si obisnuiti sa avem ( noi aici in America) serviciile medicale la dispozitie. Si dintr-o data tot ce ne era familiar a disparut.
     Imaginati-va acuma sa nu mai avem energie electrica - tot ce stim si ce folosim este sustinut de aceasta energie ... si fara ea nu mai stim sa functionam.  Daca Dumnezeu vrea sa ne opreasca din goana noastra nebuna o poate face rostind un singur cuvint. De fapt...asa a si intocmit lumea- prin Cuvint.
     Eram mari si tari si descopeream tot felul de lucruri complicate - dar uite ca de lucrurile complicate nu mai avem nevoie in situatia asta ci de un lucru simplu... poate daca am fi studiat mai bine toate plantele cite au fost create de Dumnezeu am fi avut virusul asta sub control.
     Cit am fi de importanti sau cit am fi de modesti...toti avem nevoie de Dumnezeu. Si ce moment mai bun ca sa il cautam?! Sa il cautam pina mai poate fi gasit ! Amin ?
   

   

No comments: