24 March 2020

DACA IL VOM CAUTA...

     
Ieremia 29:13
     "Ma veti cauta, si Ma veti gasi daca Ma veti cauta cu toata inima."

      Daca a fost vreodata timpul sa il cautam pe Dumnezeu- astazi este ceasul al doisprezecelea. Sintem cu spaima in noi unii, bolnavi pe moarte altii, morti deja o multime si o parte inconstienti de puterea si viteza cu care acest virus Corona s-a pornit ca o masina de treierat sa secere printre popoare. In seara asta am auzit si de cutremurul din Rusia. Si asta este doar inceputul durerilor...
      Este o noapte adinca pe pamint de ceva vreme. Este noapte pentruca cei care trebuiau sa fie lumina...adica noi, cei care ne zicem crestini...abia am pilpiit ceva lumina tare slaba in jur. Exista fitil in lampa dar putin ulei...
     Dar cu toate astea Profetul Ieremia parca cunoscindu-ne slabiciunile, ne trimite o carte postala cu un cuvint de imbarbatare. Si Cuvintul ne spune ca nu suntem parasiti si nu suntem fara speranta. Trebuie sa ne ridicam din slabiciunile, lenea, nesimtirea, imbuibarea si nepasarea noastra si sa il cautam pe Cel care ne poate ocroti.
     Astazi ma gindeam ca poate cei care mor din pricina virusului asta sunt privilegiati...pentruca nu stim ce ne asteapta; sau stim dar nu vrem sa constientizam. Traim fara grija in Sion, pina cind alte si alte necazuri vor da peste noi.
     Fratii mei, prieteni dragi, colegi si cunostiinte... cautati Mintuirea pina se poate gasi...este de gratis. Trebuie doar sa iti recunosti starea pacatoasa, sa ceri iertare si sa primesti iertarea de la Cel care a platit pretul pacatelor intregii omeniri. Si Profetul Ieremia striga la noi de veacuri sa il cautam...ca il vom gasi daca il cautam pe Isus din toata inima. Ma rog ca indemnurile mele slabe sa aiba rezonanta in inimile voastre. Binecuvintari sfinte de sus!

No comments: