15 March 2020

APROVIZIONARE...

   
    Traim zile socante. Pe linga pericolul bolii (corona virus) care patrunde pe toata suprafata acestui pamint obosit si stors de vlaga, ne confruntam cu alte situatii noi cu care parte din noi nu stim cum sa ne acomodam.
     De pilda aprovizionarea asta cu mincare si medicamente si alte necesitati. Americanii care au fost obisnuiti sa aiba totul la degetul mic, sa nu le fie frica ca nu mai gasesc un lucru sau altul in magazine sunt absolut confuzi de situatie. Pina si una din fetele mele, nascuta aici in America nu vrea sa priceapa ca treaba este serioasa si ca odata ce oamenii au inteles ca situatia este serioasa vor cumpara tot ce este pe rafturi.
     Cei care vin din tarile socialiste si comuniste nu s-au dezobisnuit niciodata sa aiba camarile pline..."sa fie acolo"... Asa ca unii din noi suntem lejeri in privinta asta.
      Nu toata lumea citeste Biblia si putini stiu ca vremurile astea de neliniste si teama si nesiguranta au fost descrise in Biblie in amanuntime - ca sa nu fim surprinsi ci sa stim ca timpul este aproape...de sfirsit.
      Biblia nu ne spune sa ne facem provizii de nimic - cu exceptia unui singur lucru. Credinta. Biblia ne spune ca cel care este pe acoperisul casei sa nu se dea jos si cei care sunt in cimp sa ramina acolo...
De ce? Se pare ca pilda celor zece fecioare raspunde la intrebare. Pentru ca nu mai este timp .
Cele cinci fecioare neintelepte au realizat ca nu mai aveau timp sa mearga sa cumpere ulei pentru candele!
     Scopul acestor citeva rinduri pe care le scriu este sa imi amintesc si sa va amintesc ca acum sau mai tirziu vom pierii cu totii...Sufletele noastre insa sunt nemuritoare. Noi hotarim unde ne vom petrece vesnicia. Pretul pentru un loc in rai a fost platit de Mintuitorul nostru Isus Christos. Alegerea este insa a noastra. Alegem sa primim darul fara de plata, viata vesnica si sa acceptam pe Domnul Isus ca Mintuitor, sau ne incapatinam ca noi stim mai bine si raminem fara salvare si destinati regretelor eterne.
     Va implor - cei care cititi aceste rinduri faceti-va rost de un bilet pentru eternitate...aprovizionati-va cu ulei in candela credintei voastre si asteptati calm si cu bucurie venirea Mirelui. Evenimentele actuale sunt doar un avertisment...

No comments: