10 March 2020

"Unde-i Dumnezeu, o pinza de paianjen este ca un zid..."

   
     Am citit ceva interesant despre Felix de Nola . Un tip care a trait in secolul trei...a murit la circa 250 dupa Christos. El si-a vindut toata averea si a dat-o saracilor. A fost persecutat pentru credinta lui in Isus Christos.
     La un moment dat incercind sa scape de cei care il urmareau ca sa ii ia viata, Felix de Nola se ascunde intr-o pestera. Si numai ce intra in pestera , ca la gura pesterii un paianjen se apuca sa teasa cu mare graba o pinza de paianjen chiar peste mica intrare a pesterii. In mare viteza paianjenul isi termina lucrarea si locul arata ca si cind nimeni nu intrase acolo de saptamini intregi.
     Cum cei ce il cautau au ajuns la intrarea in pestera cind au vazut pinza de paianjen nici nu s-au gindit sa intre inauntru sa il caute si au trecut mai departe. Cind mai tirziu Felix a iesit afara la lumina a exclamat..."Unde-i Dumnezeu, o pinza de paianjen este ca un zid si unde nu este Dumnezeu un zid este ca o pinza de paianjen."
...............
     Si noi suntem in viata asta confruntati cu situatii critice. Acuma de pilda este virusul Corona care a ingrozit o lume intreaga. Dar pentru cei care cred in Dumnezeu virusul asta nu trebuie sa-i sperie. Nimic nu se intimpla fara voia Lui. El ne poate trimite un paianjen in ajutor ca sa ne protejeze...
     Felix de Nola s-a ascuns in pestera dar...paianjenul  trimis de Dumnezeu a fost acela care l-a ascuns de dusmani. Sa ne incredintam soarta in Mina Aceluia care poate sa ne apere de orice primejdii!

No comments: