09 January 2016

SE CERE RUGACIUNE DE URGENTA!!! (transmiteti la cit mai multi credinciosi)

Am primit un mesaj de la prietenii mei din New York.
Vi-l impartasesc asa cum l-am primit. Evenimentul a fost in 15 iunie 2015, dar e bine sa ne amintim si sa ne rugam inca pentru aceasta cauza.

Grupul islamist (ISIS) a preluat Quaragosh, cel mai mare oras crestin din Irak. Sute de barbati, femei si copii sunt decapitati. Ei cer sprijin in rugaciune cu privire la atrocitatile in curs de desfasurare in tara lor. Va rugam sa luati un minut sa va rugati pentru ei.

 Trimiteti mesajul la toate contactele, astfel incit lantul de rugaciune sa nu fie intrerupt. Ei au cerut aceasta rugaciune speciala. Va rugam fierbinte, rugati-va pentru Trupul lui Christos, format din fratii vostri din Irak. 

Acesta este un SOS de urgenta. Dumnezeu sa va binecuvinteze! 
Semnat: Andrew White - Bagdad

4 comments:

Monna Albu (Novacescu) said...

Si crezi ca ar fi exclus ca acel gand sa se implineasca....?
Stiu, nu crezi ! Dovada ca ti-a si trecut prin cap...acel gand.
Cateodata gandul devine realitate! (da Doamne)

Rodica Botan said...

Monna, vezi ca a.dama te cauta din partea mea sa iti trimita premiul de la concurs. Te rog trimite-i un e-mail sa puteti coresponda . Thanks

Monna Albu (Novacescu) said...

Am trimis! Rodica...chiar m-ai uimit!!!
Desi urmaresc blogul tau si citesc cu mare placere, stiu ca scrii din aceeasi pasiune pe care si eu o am, si de multe ori ma trezesc vorbind cu mine si asa imi astern gandurile pe blog, cu toate acestea am zis...las ca sunt altii care vor scrie...eu scriu destul. Dar in ziua cand am deschis si am revazut tabloul pictat, m-a apucat un dor de sotul meu...care s-a stins si in acele clipe am inceput sa scriu cu gandul la ceea ce simteam eu. Cu toate ca acum sunt recasatorita si slava Domnului am un sot deosebit care ma iubeste si eu il iubesc mult, cu toate aceste sunt momente in care amintirile ma napadesc, mai ales cand il vad pe cel mic...fiind miniatura lui taica-su.Aceasta este povestea concursului tau....
Iti multumesc !!!
Acum ma gandesc la cine sa-l ofer si eu, pentru ca am atatea persoane pe care sa-i pot bucura, de data aceasta prin intermediul tau.
Fii binecuvantata!

Rodica Botan said...

Numai bine Monna...Domnul sa te mingaie ca El stie cum.