07 January 2016

URMEAZA SURPRIZELE...Concursul s-a terminat si le multumesc celor care au participat - Cella, A.Dama, Lia, Eliza, Marinel, Monna!
Premiile promise vor fi trimise in zilele ce urmeaza catre TOTI CONCURENTII. Sa aveti un an nou, imbelsugat, plin de bucurii!

3 comments:

Unknown said...

Draga Rodica, multumim pentru provocare. Am scris "zeci de texte in minte" dar vreau sa-ti impartasesc inca unul, pentru care sa te rogi. Ma gandesc ca cel ce sta in fata unui tablou sun Eu , si vad cum in fata mea intr-un foc se mistuie ceva drag mie dar, nu pot face nimic. Stau privesc, ma rog si meditez. Sunt multe "tablouri" pe care le vezi in viata, si in care nu poti schimba nimic. Doar stai dincolo de rama si privesti... :( :( Te imbratisez si iti multumesc pentru toata prietenia ta, si ma rog ca Dumnezeu sa reverse binecuvatati peste toti ai tai.

Rodica Botan said...

Lia,
nu uita ca avem un Dumnezeu mare si puternic. Si eu m-am uitat tot asa la copilul meu. Credeam in Dumnezeu dar nu aveam curajul sa cred ca o mai face bine. Si El lucreaza...si Deb e mai bine. Domnul ne stie inima si El are scopurile Lui. Crede in El!!!

marinel blaj said...

Rodica dragă, mulţumesc pentru dar. Eu îl consider dar, nu premiu, căci pentru un premiu cred că trebuia mai multă... osteneală! Fii binecuvântată în noul an 2016 şi nu numai... :)