11 January 2016

DE AMINTIT... din nou si din nou...

Atitudinea de multumire da aripi rugaciunilor noastre.

Asa ca atunci cind ne rugam, sa nu uitam sa-I multumim Domnului "pentru toate lucrurile". Este biblic sa facem asa!!! Sa nu fim superficiali si sa ajungem sa invatam cite lucruri am avut numai dupa ce le-am pierdut. Tot ce avem este ingaduit de sus, planul vietii noastre este facut de Dumnezeu - si trebuie sa-I multumim pentru el, ca oricit am crede noi ca stim ce este bine pentru noi, sintem departe de a sti Adevarul. Chiar si unele necazuri in viata ne servesc tot noua, fiind ingaduite cu un scop.

Cind nu avem cum sa ajutam pe cineva, sa ne amintim ca avem ceva mai bun decit solutiile noastre si interventiile noastre. Avem intrare la Tatal... instantaneu... Nu trebuie sa mergem intr-un loc special, nu trebuie sa ne intoarcem catre Ierusalim decit in mod simbolic. Pamintul cu tot ce cuprinde el este al Domnului. El ne-a creat si ai Lui sintem.

Inviorati-va toti cei care aveti astazi o problema! Dati toate problemele in miinile Lui. Faceti ce puteti, ce trebuie facut de voi, iar restul dati in mina Domnului. Aveti credinta in El si nu va descurajati. El poate!!!

No comments: