05 January 2016

INCREDE-TE IN EL!!!

   
     Am un mesaj pentru toti cei care trec prin incercari in aceste zile... si specific ma gindesc la o prietena de departe, cu care am impartasit ieri citeva ginduri. Vreau sa ii amintesc din nou ca Dumnezeu si-a trimis jos pe pamint pe Singurul Sau Fiu, ca sa moara si sa ispaseasca pedeapsa noastra, a tuturor. In dreptatea Lui,  Dumnezeu a trebuit sa pedepseasca pacatul, si in dragostea Lui ne-a dat iertarea.
     Biblia spune ca sintem iertati. Iertarea este un dar... insa trebuie sa-l acceptam, sa-l primim... ca orice dar. Odata primita iertarea trebuie sa ne simtim iertati. Lasam povara la cruce... oricare ar fi aceasta povara. Amintiti-va ca tilharul de pe cruce avea o povara uriasa, dar Domnul Isus i-o ia toata... il face liber. Tot asa ia si povara noastra. Sintem liberi... sintem usurati, sintem alti oameni...
     Orice religie crestina se bazeaza pe Biblie. Sa o citim deci, ca acesta este Cuvintul lui Dumnezeu pentru noi. Acolo este adevarul... sa-l cautam - Dumnezeu vrea sa Il cautam si promite ca Se lasa gasit de oricine Il cauta. Sint multi astazi care denatureaza Biblia... care o folosesc in scopuri personale. Amintiti-va ca nimeni nu a murit pentru noi in afara de Domnul Isus. El spune ca El este "Usa" prin care avem intrare la Tatal. Nu va sfiiti, nu va fie teama, nu cautati alte intrari... ci intrati pe aceasta Usa sigura. Acceptati-L pe Domnul Isus in inima voastra!
     Cum facem toate aceste lucruri? Prin rugaciune. Oriunde am fi, in orice situatie am fi, El este prezent acolo, in acel loc si in acel moment - asta este promisiunea Lui.
     Sint gata sa plec la munca si va las cu un gind, un verset pe care il am fixat in memorie, ca sa imi aminteasca in clipe grele ce fel de Dumnezeu am... ce Tata am in ceruri. Unul care spune...

"Nu te teme, caci Eu sint cu tine. Nu te uita cu ingrijorare, caci Eu sint Dumnezeul tau. Eu te intaresc si tot Eu iti vin in ajutor. Eu te sprijinesc cu dreapta Mea biruitoare!"
   

No comments: