20 January 2016

ALINUS M-A INSPIRAT DIN NOU...


Pentru ca Alin, Alinus… Bizdicul Evanghelic, Tarzanul Evanghelic… nu se potoleste si nu ma lasa sa suflu in liniste, eu si poezia mea desucheata o sa-l blagoslovim cu cite un poem de proasta calitate de cite ori nu-si vede de treburi.

Ia sa vad eu cum pot sa scriu niste versuri anti-poetice, anapoda, pentru ilustrul critic mogular…  Nu de alta, dar daca il lasam in pace, atita o sa se umfle in pene, ca o sa plesneasca. In viata vietii mele n-am intilnit pe cineva mai plin de sine… Isi da cu parerea peste tot - mai ales neintrebat - si el chiar crede ca se pricepe la de toate. Am un cuvint pe care l-as spune, dar nici la cateii lui Deb nu le spun
“ Mars”…


Deocamdata inspiratia zilei …Oda unui necioplit
A fost odata ca-n povestile de groaza


Un om plin de venin… si tare necioplit.


Parea cumva  normal - de fapt era o loaza


Un om cam de nimic… un fel de parazit!
Pindea la colt de blog dup-o greseala


O litera, un vers, un paragraf…


Pacat ca l-au tinut parintii-n scoala


Era mai de folos sa fie-analfabet
Nu ca ar fi perfect Bizdicul Evanghelic


Ca are si ‘mnealui greseli de scris... duium


Dar asta e menirea lui de gen si  tip angelic


Tot ce atinge el sa faca scrum…

4 comments:

Anonymous said...

Acest miner de Oradea a fost deja desconspirat de Bartimeu, abia atunci am intzeles ca el doar face pe nebunul ca sa-si acopere slujba lui de iuda.

Rodica Botan said...

Partea proasta este ca nu-l poate oprii nimeni...asta este ca si emigrantii astia din Europa...pe unde trece face prapad...

elena marin-alexe said...

Ba o să-l oprească Cineva...cândva... :)

Anonymous said...

Minerul de Oradea, nu mai trebuie sa sape, nici sa se duca la raport la ofitzerul de legatura prin case conspirative. Trebuie doar sa pretinda ca-i evanghelic si sa scrie despre evanghelici pe blogurili lui!!!