02 March 2014

Sint una dintre femeile care primesc cele mai multe flori...Uitati-va numai cite mi-au fost daruite ieri...M-am rasfatat in culorile si miresmele de care Dumnezeu mi-a facut parte . Poate ca ti-a daruit si tie asemenea cadouri dar n-ai fost prea atent? Uita-te in jur si ai sa descoperi minunile pregatite special pentru ochii tai...




4 comments:

stefan said...

O sa-i dăruiesc soției un asemenea buchet în toamna de aniversarea a 37 de ani de căsnicie, însa doar una virtuala. Una reala aici în ro. m-ar costa aproape jumătatea salariului meu. Si-I mulțumesc lui Dumnezeu ca nici nu ar avea asemenea "pretenții"
Dumnezeu sa te binecuvânteze sora Rodica, și sa-ți de-a vindecarea și refacerea grabnica a bratului tău.

Rodica Botan said...

stefan, trimite-mi pe email botanrodica@gmail.com numele intreg si localitatea. Vreau sa te ajut sa iei in toamna buchetul acela sotiei tale. Dumnezeu face tot felul de cadouri si asta vrea sa ti-l faca tie, prin mine ca apoi tu sa-l faci sotiei tale...

stefan said...

Acum după ce mi s-a mai răcit obrazul, care ardea de rușine revin cu un comentariu prin care sa va mulțumesc de oferta d-voastră, mai mult decât generoasa, draga sora Rodica, însa trebuie sa o refuz cu scuzele de rigoare, nu pentru nu as fi spus adevarul, ci pentru ca am vrut doar să menționez nu neapărat situația mea financiara, ci a majorității romanilor care muncesc pentru "băieții deștepți" ai plaiurilor noastre mioritice.
Sunt în general mulțumitor, mai ales din 2007 de când Domnul a avut mila de mine, în marea Lui îndurare, și nu numai de mine ci și de șotia mea, mărturisindu-L împreună în apa botezului pe Domnul Isus Cristos. Ce-mi trebuie mie bogăție mai mare decât dragostea Tatălui nostru ceresc și împreună cu Domnul Isus, ne dăruiește toate lucrurile. Slăvit sa-I fie numele. Am acoperiș deasupra capului, am ce pune pe masă, am ce îmbrăca, și pentru toate Ii mulțumesc lui Dumnezeu.
Sunt multi care intradevar au o nevoie reala de a fi ajutați, pentru traiul de zi cu zi și aici, dar bănuiesc ca și în state. Cum as putea eu sa ma "răsfăț" cu mofturi și altul sa nu aibă de o bucata de pâine, nu-i asa?
Si dacă nu va cer un lucru mare, va rog sa va rugați pentru mântuirea fiului și norei noastre, Adrian și Cristina.
Bunul Dumnezeu sa va răsplătească pentru tot, sa va insanatoșească cât mai repede, multe binecuvântări pentru Deb și pentru toată familia.

Rodica Botan said...

Frate Stefan...Domnul are niste copiii atit de minunati. Intr-o zi ne vom intilnii la masa Lui si sint sigura ca si Adrian si Cristina vor fi acolo. Nici o rugaciune facuta dupa voia Lui nu se intoarce fara rod. Sa credem numai. Promit sa ma rog pentru ei si am sa spun si altora care au pe suflet sa se roage pentru nevoile copiilor Domnului. M-am bucurat citind ceea ce ati scris. Sint oameni care l-au cunoscut pe Dumnezeu din pruncie dar nu s-au maturizat. Ceea ce ati scris denota maturitate , stabilitate, multumire...ce lucruri minunate in caracterul si comportamentul unui copil al Lui Dumnezeu. Binecuvintari sfinte familiei...