28 March 2014

ZI DE ...LIMONADA...

     Sint zile si zile... si ieri a fost inca o zi de operatie pentru Deb. Cind viata iti aduce un cos de cirese... le maninci cu simburi cu tot citeodata. Daca iti da pere zemoase... lasi sa-ti curga zeama pe barba putin, si te concentrezi la dulceata si aroma fructului. Cind primesti lamii... daca esti destept, nu musti din lamiie ca din mar. Tai o feliuta daca poti si pui in ceasca cu ceai sau... faci limonada.
     Ziua de ieri a fost o zi de "lamii". Si ne-am straduit cu totii sa iasa limonada cit mai buna.















     Seara am ajuns la Fresno si, desi luasem "the care package" de la posta de dimineata, am asteptat acest moment prielnic, ca Deb sa deschida pachetul de la Laura si Nicole. Parea venit ca un leac  dintr-o reteta speciala prescrisa de Doctorul nostru Ceresc... citeva lucrursoare dragute, presarate cu praf special de dragoste de sora si nepoata.






 O matusa tinerica (Aneea) suna la telefon... si pune inca un zimbet pe buzele bolnavului nostru...


     Un buchet parfumat de flori de primavara de la tata socru si o supa de gaina cu taitei de casa de la mama soacra au incheiat cu succes o zi care a fost asteptata cu ingrijorare si teama. Domnul poate schimba durerea in bucurie ...El este pina la urma Cel care face planurile si este in stare sa le duca si la indeplinire. De ce trebuie sa pasim prin unele locuri? Deocamdata ...o stie El. Intr-o zi valul va fi luat de pe ochii nostri si vom putea sa vedem lucrurile clar si sa intelegem. Pina atunci, ne incredintam in mina Lui si credem ca tot ce ne-a promis va duce la bun sfirsit.

2 comments:

cherie said...

Altă operaţie? Mai are ceva de tăiat din Debi?
Vă doresc să vă ţină de mână Dumnezeu!

Rodica Botan said...

Alta operatie...exact asa cum ai zis...