01 March 2014

VIZITA LA CARMEL MISSION

     Cum viata este hectica si ne stresam accelerind ritmul vietii tot mai mult, cu ceva timp in urma impreuna cu Deb si Claudia am hotarit sa ne punem in program ceva iesiri. Asa ca astazi eram programati sa mergem la Carmel Mission si sa vedem pe coasta Pacificului in aceeasi zona colonia de fluturi Monarch.
     Azi noapte a plouat cu galeata in Modesto ( multumim Domnului pentru ploaie) si...  azi dimineata Deb si Danny s-au decis sa stea acasa . Noi ceilalti mai curajosi...ne-am gindit ca vom infrunta vremea.
Mai jos sint pozele facute la aceasta manastire si scoala catolica a carei constructie a fost inceputa  in 1770 in zona Monterey de un calugar franciscan cu numele de Junipero Serra. In 1784 acesta s-a imbolnavit si a murit si un alt prieten al lui a preluat lucrarea, Padre Juan Crespi.
     Daca as fi interesata de istoria americana as scrie mai mult ( dar nu sint). Vizita a fost o forma de relaxare pentru mine si m-a ajutat sa uit ca miercuri o sa mai am o operatie la mina. Asa ca mi-am dublat medicamentele de durere si am avut un timp exceptional. Dovada e mai jos...



No comments: