05 November 2012

LA ORDINEA DE ZI...

     Am ramas astazi acasa sa fac ceva treaba. Nici nu mi-am imaginat cita treaba am decit acuma ca vad cit de greu progresez in planurile ce le-am avut.
     M-am oprit oleaca sa rasuflu...si mi-a venit un gind...Atitea hirtoage am si de cind tot dau din ele si nu se mai termina. Unele lucruri bune altele bucati si amintiri si chestii de care n-am sa ma mai folosesc niciodata dar la care renunt atit de greu.
     M-am apucat de treaba nu ca aveam chef- doar pentruca nu mai suportam harmalaia . Pe undeva asa este si cu viata interioara. Adunam acolo la tot felul de treburi care ocupa locul de pomana. Am facut din suflet o magazie de amintiri si frinturi- urite unele, nefolositoare, prin colturi intunecate chestii care miroase urit chiar...
     E greu sa traiesti intr-o casa inghesuita. E si mai greu sa traiesti intr-un suflet sufocat ...
.............
     Exista si pentru una si pentru alta o singura solutie. Sa ne luam timp si sa incepem sa selctam ce tinem, ce dam la altii, ce aruncam la gunoi. Casa noastra paminteasca si casa noastra spirituala au nevoie de atentia noastra periodic...ca se aduna prea multe pe acolo.
     Vine ziua multumirii in curind. O sa putem sa ne petrecem mult mai bine si sa fim mult mai multumitori daca locul este primenit...Inapoi la lucru acuma...Rodica ...ca vorba multa e saracia omului...

No comments: