24 November 2012

MULTUMIRILE DE DIMINEATA...(thanksgiving 2011)

     In sfirsit este...astazi. Am asteptat ziua de astazi cu nerabdare. Astazi  este Joi si nu merg la lucru si miine este Vineri si nu lucrez, apoi vine Simbata si Duminica si numar zilele pe degete: patru zile de huzureala.
     M-am trezit la ora la care trebuia sa ma duc la munca. M-am uitat la ceas si am zimbit si m-am intors pe partea aialalta. Somnoroasa am inchis ochii si m-am intors pe partea aialalta mormaind cu placere...Thank you Lord pentru astazi...pentru odihna ce ne-o dai.
     Stau acuma in pijamale in fata computerului- si bine ca nu ma vedeti prin ecran...ok...ok...nu m-am pieptanat inca- si ce-i cu asta? Astazi fac ce vreau...am sa multumesc Domnului si pentru libertatea ce-o am de a alege - astazi am intentia sa-i multumesc pentru cite lucruri am sa-mi amintesc ...daca bineinteles nu ma pierd in alte ginduri ; intentia o am dar parca am ADD si nu ma pot oprii din a porni cu gindul in o mie de directii in acelasi timp...
     Intr-o lume care este din ce in ce mai confuza...in care multi mor din nestiinta ca nu stiu ce sa mai faca, Dumnezeu mi-a dat un scop si o directie. Ma bilbii adesea si ma ingrijorez de ORICE s-ar intimpla DAR eu stiu ce ma asteapta la sfirsit- oricare si oricind ar fi acel sfirsit. Eu am speranta unui loc mai bun si un timp fara sfirsit si o viata fara lacrimi intre-o imbratisare eterna - aceea a Domnului care ne ia si ne duce acasa cind ne terminam calatoria pe pamint.
     Intr-o lume care trece printr-o criza economica puternica...pot sa multumesc Domnului ca eu nu simt criza asta financiara de loc - si asta nu este nicidecum o reflexie a faptului ca sint mai buna, mai credincioasa, mai desteapta decit altii...ci tine de promisiunea Lui fata de mine - aceea ca-mi va purta de grija...si o face cu credinciosie chiar daca eu nu sint atit de credincioasa...El ramine totusi credincios pina la sfirsit.
     Intr-o lume care a innebunit ...si nu trebuie sa va explic ce se intimpla- deschideti doar televizorul si vedeti...eu mai am inca un sens de normalitate- si acest send creste de fiecare data cind deschid Scriptura sau ascult la Cuvintul Lui. Pentruca Cuvintul Lui imi clarifica pina si situatiile zilnice prin care trec...si intelegindu-le mai scap de neliniste.
     Intr-o lume in care intunericul spiritual este gros si ceata spirituala domina...mai sint oaze de lumina si claritate unde Cuvintul Lui Dumnezeu lumineaza cu putere si de unde ne alimentam ca sa putem sa tinem luminita noastra vie . Multumesc Doamne pentru Biserica ...si pentruca acolo INCA se mai propovaduieste Cuvintul Tau curat si neamestecat cu filozofiile si interpretarile lumii.
     Astea sint gindurile mele din dimineata aceasta: pe linga faptul ca parintii, fratii, copiii, nepotii si prietenii apropiati sint in viata- fiecare in drumul lor catre o masa plina cu bunatati pentru trupul lor si sper ca si o masa spirituala plina cu multumiri. Pentru mine si pentru ei ma rog astazi ca sa avem bunul simt si dicernamintul, intelepciunea sa multumim Domnului pentru tot ce avem...este singurul lucru pe care il putem face si nici asta nu-i pentru El ci pentru ca sa ne cuplam Adevarului - ca altfel, daca nu avem o stare smerita si multumitoare, nu putem sa ne apropiem de El. Si adevarul este ca nimic bun n-ar exista in viata noastra daca nu ar venii ca o binecuvintare de la El...
     Doamne primeste gindurile mele de multumire, si ajuta-ma sa stau in fata Ta in starea potrivita ca sa pot sa-ti multumesc. Ca n-am nici un drept la binecuvintarile care mi le-ai dat...ca toate sint datorita harului Tau de care mi-ai facut si mie parte. Multumesc!

No comments: