30 September 2012

PERICOLUL ... DIN CARTEA DE ISTORIE...

     Persoana responsabila ( un credincios egiptean) pentru acel film anti-musulman care a stirnit "chipurile" din nou minia musulmanilor din luna asta, este arestat. Tot ce contine acest film este doar adevarul istoric cunoscut de toti...musulmani si crestini si restul oamenilor- deopotriva...
     Ma intreb cind o sa renuntam sa invatam istorie pe copiii nostrii, de teama sa nu supere pe cineva, si sa le fie viata in primejdie? Sau...ce vorbesc? Comunistii au fost mai cu initiativa. Ei au schimbat istoria sa pice bine la cei care erau in conducere, va amintiti? Putem sa facem carti noi de istorie unde sa scriem tot ce vrem despre tot ce vrem...si sa spunem dragalasenii in loc de adevaruri- doar ca sa nu suparam pe nimeni. Ce mare, mare tembelie mai traim si noi in zilele astea. Oare de ce nu-si aleg musulmanii alt profet care sa nu fi facut prostiile pe care le-a facut Mahomed...unul de care sa nu le fie rusine si sa trebuiasca sa omoare oamenii care spun adevarul despre el...?
http://news.yahoo.com/man-behind-anti-muslim-film-ordered-jailed-005139283.html

2 comments:

Simona said...

Vorbim in liniste, in secret, in soapta deci oricand vor exista tot felul lucruri ce nu trebuiesc spuse dar vor fi rostite!

Rodica Botan said...

...mie tot lucrurile alea pe care le soptesc unii imi vine sa le spun cu voce tare...nu stiu de ce?!