29 September 2012

DESHIDRATAT SPIRITUAL?

     Monica, sotia pastorului meu mi-a facut o programare astazi la un masaj. M-am dus din mai multe motive...mi-e spatele intr-o stare jalnica, n-am vrut s-o refuz, cautam in Modesto astfel de servicii dar tot  am aminat...Dar indiferent de motiv, imi pare bine ca m-am dus. Muschii mei imi multumesc.
     Dar pina la starea de bine care ti-o da un masaj, trebuie sa suferi  niste dureri pe care le rabzi doar cu gindul ca dupa ce trec ai sa te simti mult mai bine. Stind acolo pe masa, cind incruntata de durere cind zimbind de placere in timp ce ma framintau cu forta dar si gingasie miinile puternice ale doamnei care ma masa, nu stiu ce mi-a vent sa ma gindesc ca si sufletul nostru are nevoie din cind in cind de masaj...si ma gindeam ca tot asa stam uneori sub presiune, icnind de durere dar in asteptarea clipei cind mina gingasa dar puternica a Tatalui se va ridica si sufletul nostru se va usura un pic.
    Ca sa mi se para si mai potrivita comparatia, mi-am amintit ca prin masaj de fapt sint eliminate tot felul de toxine din corp - si acest fapt aduce mari benificii sanatatii noastre. Tot la fel ma gindeam ca si sufletul nostru elimina in astfel de situatii toxinele spirituale de care trebuie neaparat sa scapam...
     Si cum dupa un masaj fizic ai nevoie sa bei multa apa, asa sufletul are nevoie de apa vie...de Cuvintul Domnului ca sa satisfaca si sa pastreze sufletul intr-o stare cit mai buna. Nu vi se pare ca uneori sintem deshidratati din punct de vedere spiritual? Domnul Isus a promis samaritencei de la fintina lui Iacov ca daca va bea apa care i-o da El, nu-i va fi sete niciodata...Tie nu ti-e sete de o astfel de apa?

No comments: