26 September 2012

IAU LECTII DE ZBOR...


Cind  Dumnezeu te lasa pe marginea prapastiei ai incredere in El pentruca doua lucruri se intimpla: ori te prinde cind cazi, ori te invata cum sa zbori...

3 comments:

AICISIACUMACOLOCURAND said...

NU NE TREBUIESC LECTII DE ZBOR DAR SA NU PIERDEM ARIPILE CERESTI PRIN TOLERANTA!
:Noi suntem născuţi sa zburam, aşteptam clipa in care se aude goarna, tineri si bătrâni ne vom avânta spre zori sa ne întâlnim cu Domnul nostru Isus Hristos.Când fratele Cure Simion era seminarist am învătăt de la el o cântare care se pare ca n-au iubit-o mulţi ca nu am auzit pe nimeni cintînd-o.

O cine ar putea pentru zbor
Sa-mi dea aripile îngereşti
As potoli adâncul meu dor
Zburînd la Isus spre culmi cereşti.

O da-mi Isuse aripi sa zbor,
Eu sunt aici rob si pătimaş,
Eu sunt robit in acest oraş,
O da-mi Isuse aripi sa zbor.

Eu sunt aici robit si mâhnit
Si cerul n-am văzut printre nori
Acum dar Isus m-a dezrobit
O da-mi Isuse aripi sa zbor.

Când am intrat in familia lui Dumnezeu, am intrat in posesia certificatului de înfiere. Avem promisiuni ca vom zbura spre nori, ca avem totul in Hristos. Prea iubiţilor nu îngăduiţi ca prin toleranta sa pierdem aripile cereşti. Nu uitaţi cinci fecioare din pilda Domnului Isus au fost neglijente si preţul a fost o vecinicie pierduta.Domnul sa ne dea lumina necesară pentru a înţelege vremile pe care le trăim.

http://www.peginduri.com/2008/11/aripi-ca-sa-zbor.html

Rodica Botan said...

Virginia - minunata cintare- o stiu si eu...Multumesc

AICISIACUMACOLOCURAND said...

Pai de unde am luat-o nu de la tine?Sigur ca o sti!Am cautat ceva despre miere si scortisoara i-mi trebuie pentru o sora care nu are acces la compiuter , si am dat de Stuparul si asa am gasit si albinele cu aripi nascute ca sa zboare!Eu i-ti multumesc !Si sa sti ca daca de multe ori nu as zbura ,cred ca as fi moarta de mult dar falfai din aripi si urc ,urc cat pot de Sus ,pentru ca am fost nascuta sa zbor ,nu sa umblu ,nici sa ma tarasc.Slava este numai a Lui care ne intareste aripile chiar cand vantul e potrivnic!
Virginia B.