01 January 2012

PRIMA ZI DIN AN...

Prima zi din an si cea mai teribila gripa pe care mi-a fost dat s-o am in viata vietii mele. Daca auziti pe cineva ca e bolnav de gripa, ocoliti orasul daca se poate...Asta-i tot ce pot sa zic...si Domnul cu mila...Este a patra zi si nu pare ca ma slabeste. Ceilalti din familie sint toti pe-o dunga...fiecare cu sticla lui de antibiotice.
 
Ia mai minati mai flacai...
Vai, vai...si iara vai...
la anul si la multi ani!

4 comments:

AICISIACUMACOLOCURAND said...

Rodica draga, daca te-ai vaccinat,asta e cauza,(cunosc un frate care zace greu dupa vaccin anti gripal chiar acum)daca nu,ai multe sanse sa te faci repede bine cu esenta de echinaceia lichida se ia de 3 ori pe zi cate 30 picaturi in apa sau ceai ,chiar cu antibiotice si grabesti vindecarea.
Multa sanatate dela Cel ce o are si sa nu uiti sa ne scrii si noua ce ai mai invatat si din aceasta suferinta ca si noi sa invatam dela tine ca tare e grea invatatura pe piele propie! Totodata nu lasa sufletul tau sa ia si el vreo gripa,ca aceeia nu mai trece nici cu echinaceia nici cu antibiotice!
Esti in rugaciunea mea chiar acum!
Virginia B.

Lori's page said...

Am spus o rugaciune cu tine, L xx

Marta said...

Sus privirea .....si asta trece .Sint intre cei ce se roaga ca drag si dor . Va incredintez acum in mina si puterea Domnului sa va dea sanatate. El poate ...El poate .Si asa va aduce o schimbare ... Stati tare ,stati tare in puterea Domnului

George D - Hickory said...

Ma alatur celor care-ti doresc multa sanatate!

Gripa, e grea, chiar foarte neplacuta pentru cel in cauza. Cu tratament tine 7 zile, fara tratament o saptamâna!

Sa iesi si mai puternica din aceasta experienta, împreuna cu Domnul!
(2 Corinteni, 12.9)