30 December 2011

LA SFIRSIT DE AN...

Nu aduce anul ce aduce ceasul...si azi dimineata a trebuit sa vina ambulanta. Diabetul tatalui meu a scazut sub 54...Ca urmare, ne-am adunat toti in jurul lui ...unii s-au bagat si in pat linga el...ceilalti pe de laturi. Uneori n-aduce anul ce-aduce ceasul.
Pentru cei ce-l cunosc- va anunt ca se simte mai bine...si s-a "indulcit" la nivelul normal de glucoza- peste 150...
Cei mici au fost parca si mai bucurosi de ocazie si s-au apucat sa "construiasca" un "Club al verisorilor". Cred ca pe anul viitor va fi terminat...
As putea spune ca semne bune anul are...si mare-i harul Lui pentru noi toti! Daca nu mai apuc sa va fac urari de anul nou...primiti-le pe astea. Ma grabesc sa-mi duc reteta de antibiotice la farmacie...daca vreau sa scap de virusii de anul asta...Asa deci...La multi ani, si multe binecuvintari de la noi la voi : rude, prieteni dragi si cititori la fel de dragi...Anul care vine sa va aduca numai binecuvintari!!!
6 comments:

carmen bogdan said...

Sanatate si Domnul sa va aiba in paza pe toti

Cristina said...

Super pozele!!! Ce copii draguti!!!

The dogs are beautiful!!

Anonymous said...

Slavit sa fie Domnul ca Taia se simte mai bine!!! Si ce poze frumoase!! I saved every picture of the kids so I could print them and post them everywhere... They're already all over my phone. I've missed my complete family. G-d is so good!!! G-d is so good!! G-d is so good!!!

Marta said...

E mai mult decat poate intelege un om. Sanatate tuturor si bucurie .

Anonymous said...

Praise God for He answers prayer. It is a pleasure to see you all next to Taia.... I miss you and love you all.....

cella said...

Domnul sa ii dea sanatate tatalui tau si familiei tale si sa va tina strans langa inima Lui.
la multi ani!