25 December 2011

CUM SARBATORESC UNII FRATI DE-AI NOSTRI...

Si in timp ce noi ne pregateam de ziua de Craciun…citesc ca lucratorii sponsorizati de “Vocea Martirilor” erau pe un vapor pe coasta de Nord Coreea, dind drumul la baloane de heliu pline cu Biblii, trimitind Cuvintul Sfint peste una dintre cele mai intunecate natiuni. Pe cind se pregateau lucratorii sa se intoarca din expeditie, s-a auzit deja vestea ca dictatorul cu pumn de fier Kim Jong II a murit subit din cauza unui atac de cord.
In timp ce lumea speculeaza despre viitorul acestei tari, misionarii in slujba acestor teritorii spun ca ei sint pe cimp la semanat, nu la facut politica.

Crestinii din Nord Coreea continua sa fie persecutati si tratati cu brutalitate. Multi sint in inchisori la munca grea…de fapt numele acestor inchisori este “lagarul mortii” si cei inchisi acolo sint torturati si tinuti flaminzi.

Cu toate ca sintem inca sub impresiile sarbatorilor, sa nu uitam de cei care sint flaminzi, indura frig si batai si sint departe de cei dragi. Abia cind vom fi invitati la nunta Mielului, o sa putem sa respiram usurati si sa traim vesnic in Sarbatoare. Pina atunci…”La lucru frati pentru Christos in via Sa cu spor…Drapelul Lui sa-l tinem sus, lucrati, lucrati cu zor…Ca El ne da victorii- ne va da si glorii!!! Celor ce se-ncred in El – in Divinul Miel…


No comments: