23 August 2011

UNDE NE DUCEM?

http://anaayana.wordpress.com/2011/08/23/ce-o-fi-dincolo/#comment-18086
AnaAyana se intreaba pe blogul ei..."Ce-o fi dincolo?"
     Sint multe intrebari importante pe care trebuie sa ni le punem...si asta este una dintre ele. Am scris zilele astea despre Pompiliu, prieten al familiei care "s-a dus la Domnul"- asta este formula noastra dedicata acestei situatii- cind cineva expira in lumea asta. Noi credem ca exista ceva "dincolo". Si nu credem doar asa ca ne place sa ni se spuna povesti frumoase si asta este una dintre ele - ci credem Biblia . Si acolo scrie clar ca Domnul Isus cind a plecat de pe pamint ( s-a ridicat la cer) s-a dus sa ne pregateasca un loc, ca acolo unde va fi El sa fim si noi.
     Biblia spune multe lucruri...unele sint frumoase de ascultat si dorite, altele, mai ales alea care ne spun ca trebuie sa ne pocaim de relele facute si ca trebuie sa le regretam si trebuie sa ne cerem iertare pentru  pacatele faptuite...alea nu sint lucruri prea placute. Dar daca credem Cuvintul Lui ...trebuie sa-L credem pe de-antregul- ca nu-L putem ferfenita si nu putem sa alegem bucatelele care le vrem si care ne convin. Doua cuvinte puternice care taie orice conversatie sau disputa..."este scris". Si pentru noi, daca "este scris" in Scriptura...asupra acelui lucru nu exista indoieli.
     In Scriptura scrie despre "viata vesnica"...deci ea exista. Mai scrie si despre doua locuri unde se va petrece aceasta "viata vesnica". Unul este in prezenta Luminii- a Lui Dumnezeu ...si altul este in absenta luminii ( care este intunericul) si in prezenta lui Lucifer si aderentilor lui - i se mai spune acelui loc si iad).
    La intrebarea "ce-o fi dincolo" avem un raspuns. Dar mai este o intrebare importanta..."unde te duci tu?"...si la intrebarea asta trebuie sa ne raspundem foarte sincer ...fiecare noua insine...
   

3 comments:

cherie said...

Ciudat este numele de Lucifer!
În latină, cuvântul "Lucifer" înseamnă "aducător de lumină" (de la lux, lucis, "lumină" şi ferre,"a aduce")

Aayana said...

Rodica, te rog să citești această profeție și să-mi spui ce părere ai:
http://saccsiv.wordpress.com/2011/08/15/obligatoriu-de-citit-sfantul-ierarh-nifon-vedenie-despre-infricosata-judecata/

Rodica Botan said...

a adus cindva lumina...fiind unul dintre cei mai stralucitor ingeri...