24 August 2011

FIINDCA TOT VORBEAM DE SFIRSITUL LUMII...VA ROG CITITI SCRISOAREA DE MAI JOS...


Dragi Prieteni,

Poate ca unii dintre voi deja ati vazut sau citit despre Jerry Buell, clientul meu cel mai nou, in mass media nationala.  Cazul lui reprezinta cel mai insolent si socant atac impotriva Libertatii pe care l-am intampinat in ultimul an.

Jerry este un profesor de liceu la Mount Dora High School in Lake County, Florida, la 30 de minute de Orlando.  El si-a devotat viata elevilor sai, si a fost recunoscut si chiar premiat de multe ori pentru dedicatia lui extraordinara.  Anul trecut Jerry a fost votat “Teacher of the Year” (adica “Profesorul Anului”) la Mount Dora High School.

Saptamana trecuta insa, Jerry a fost abrupt suspendat.  Crima lui este ca a scris pe pagina lui personala la “Facebook” un comentariu scurt impotriva “casatoriei” homosexuale.  Jerry a scris ca homosexualitatea este un pacat si ca aproape ca a vomitat cand a vazut cum doi barbati au fost “cununati” in New York.  Comentariul lui Jerry a fost scris nu la servici, ci acasa, in timpul lui personal, pe calculatorul lui personal.  Sentimentele personale pe care le-a impartasit cu “prietenii” lui pe “Facebook” sunt in linie cu majoritatea Floridienilor care au interzis si illegalizat “casatoria” homosexuala in constitutia statului.

Cineva insa l-a raportat pe Jerry la bordul scolar, care l-a suspendat imediat, constatand ca el nu este vrednic sa fie imprejurul copiilor, ca nu cumva un copil homosexual sa fie intimidat sau ofensat de Jerry, stiind de opinia lui “radicala” si “offensiva” cu privire la “casatoria” homosexuala.  Ca si un criminal de rand, lui Jerry ii este interzis acum sa puna piciorul pe campusul scolar pana cand ancheta impotriva lui este rezolvata.

Nici daca as incerca nu as putea inventa o situatie mai ridicola si banala.  Cazul lui Jerry are implicatii enorme pentru fiecare Crestin in Tara Libertatii.  Constitutia Americana ne garanteaza dreptul de a vorbi in probleme de importanta nationala fara frica si fara intimidare.  Este cel mai important si solemn drept in traditia Americana.  Dar daca acum guvernul poate sa-l pedepseasca pe Jerry pentru ca si-a exprimat pozitia lui ca si Crestin impotriva homosexualitatii, atunci nimeni nu este ocrotit de o astfel de tiranie.

Nu putem permite un astfel de lucru in Tara Libertatii.  Nu acum.  Nu aici.  Niciodata!

Suntem gata sa initiem un litigiu major in tribunalul federal impotriva lui Lake County School Board, pentru ca sa recuperam drepturile constitutionale furate de la Jerry.  In acelasi timp, am lansat o campanie in mass media nationala si internationala, pentru ca sa aducem la lumina aceasta intoleranta si acest bigotism.  Puteti gasi aici doar cateva din sutele de articole si comentarii scrise despre Jerry:

CNN Interview cu Harry si Jerry (video)http://www.youtube.com/watch?v=bnsfTNFijcw&feature=youtu.be



Apreciez rugaciunile voastre fierbiniti pentru mine si Jerry la acest inceput de batalie!  Haideti cu mine din nou la lupta.  Cu Domnul Inainte!

Al Vostru,
Harry
Horatio G. Mihet, Esq.
Senior Litigation Counsel
Liberty Counsel
PO Box 540774
Orlando, FL 32854
1-800-671-1776
Offices in Florida, Virginia, Texas, Washington, D.C. and Jerusalem, Israel
Licensed  in Florida and Ohio
www.LC.org hmihet@lc.org

5 comments:

Cristina said...

The school dropped the suspension. God is great!!

cherie said...

Daca lupta se da "Cu domnul inainte" pare la fel de "exclusivista" ca interzicerea lui de a mai fi in preajma copiilor. Trebuie protestat pe linie de dreptul fiecaruia la opinie personala.
Religia nu este chiar recomandata ca punct de referinta.
Parerea mea !

Cristina said...

Cherie, pai daca fiecare are dreptul la opinie personala, de ce profesorul nu are voie la opinia sa, chiar daca asta inseamna ca isi ia religia ca punct de referinta?

Rodica Botan said...

Cherie...cind ai copiii crede-ma ca nu-i poti lasa pe mina oricui sa-i educe!!! Daca se produce o crima cel putin nu vreau copiii mei sau nepotii mei sa fie victime. Si ce fac oamenii astia fluturindu-si sexualitatea in public nu este decit o crima. Daca si-ar vedea de pacatele lor in dosul unei usi in camera lor, nu ar fi mare treaba si as intelege ca cineva sa zica ca au dreptul sa faca ce vor...dar cum sexul este ceva privat...si a fost dintotdeauna, nu stiu de ce a lor trebuie pus sub ochii copiilor nostrii?! Ca au introdus carti in clasele primare de cum invata copiii sa citeasca despre gays...pai ce treaba-i asta? De ce sa nu invete sa citeasca.../Ana are mere. Si Gica si Gina fac gimnastica...de ce trebuie sa stie ca Mark are doua mamici si Suzana doi tati?

Rodica Botan said...

Cristina...m-am bucurat si eu de rezultate. God is good!!!