12 August 2011

CUM NE IMBRACAM?

Imaginati-va ca miine dimineata va duceti in oras sa cumparati piine si lapte sau ...ceva cumparaturi. Si sinteti oprita pe strada si criticata pentru felul cum v-ati imbracat. Ba ca se vede o suvita de par, ba ca purtati un sarafan si nu o manta lunga pina jos...Un politai cu un bat in mina sta linga "controlul asta de tinuta stradala"...si va cintariti bine cuvintele ca nu cumva morala sa se transforme in bataie...

Eu nu-mi pot imagina...
http://www.youtube.com/watch?v=HgXgpngHf60&feature=related

5 comments:

Cristina said...

Ah, islam, religia pacii!! Ca si ultimul post care l-ai pus, tarile musulmane sint cele care degradeaza femeia cel mai mult!! Ma mir ca musulmanii mai au tupeul sa deschida gura!

Rodica Botan said...

Cred ca m-ar omori in 24 de ore...ca nu mi-as putea tine gura inchisa. E absolut imposibil de imaginat asa ceva ; si totusi cite femei traiesc situatiile astea...Doamne iti multumesc ca nu m-am nascut in una din aceste tari...

elena marin-alexe said...

Este o situatie cumplita, pe care femeile islamice o traiesc, din pacate nu exista iesire...
Sa ne rugam pentru ele si pentru copiii lor Rodica, draga mea. Te invit la plimbare...sa vezi ceva la fel de - strigator la cer- as putea zice eu.

Lori's page said...

Ca si tine Rodica, cred ca n-as rezista 24 ore! Cita rugacine ne trebuie pt aceste femei carora li se impun niste norme absurde!!

mihaela said...

ar trebui ca cei care sunt pro islam (și culmea sunt și femei printre aceștia) să facă un "stagiu" de câteva luni într-o țară islamică. Mie mi se face rău când aud vorbindu-se despre islam ca despre o religie a păcii în timp ce ei trăiesc și de bucură de avantajele unei țări creștine.