30 August 2011

O PACE CE INTRECE ORICE PRICEPERE...

     Prima celula sociala...familia. Primul atac al satanei...impotriva familiei. Satana stie ca daca omul are o familie integra...el n-are nici o sansa acolo.
     Traim zile in care toate ar fi bune dar din nefericire nu sint - motivul este vizibil, familiile sint dezintegrate; lipseste unitatea, dragostea, loialitatea. Cei care sint interesati in a fixa date fixe pentru sfirsitul lumii ar trebui sa se uite la citeva detalii specifice familiilor- relatia dintre parinti si copii; relatia dintre fratii de singe...Nu stim ziua si ceasul cind va veni Christos dar stim cum o sa arate lumea la acel moment...si lumea in care traim arata din ce in ce mai mult ca timpul este aproape.
     Buna mea care traise prin citeva razboaie mi-a spus odata ca nici un razboi nu este atit de greu ca si un razboi civil; cind lupta este interna ...cind dusmanii sint vecinii de peste drum, prietenii sau cei care ai crezut ca ti-s prieteni, sau chiar cei din familie.
     Traim zilele din urma...punctate de cele mai distincte plagi sociale...Biblia ne indeamna la veghere. Vor fi multi care se vor da drept Christos....Deja au aparut Christosi mincinosi. Lupte, razboaie, cutremure...si mai presus de toate absenta pacii. Sa veghem la pacea noastra si a familiilor nostre...Singura modalitate de a avea pace este de a avea pe Christos. Si sa ne ascundem sub aripile ocrotitoare ale Lui Dumnezeu...

No comments: