08 August 2011

De la Alex Pop, ca el nu se supara daca ma imprumut de la el...


Cea mai rapida fiinta de pe pamint!

by Alex Pop on Monday, August 8, 2011 at 2:30pm
Extraordinar!
Incredibil!
Fascinant! (orice alt superlativ e valabil...)

E nevoie de o viteza de 100 ori mai mare decit viteza sunetului ca sporii din clipul urmator sa fie lansati peste iarba din jur, pentru a perpetua existenta fungusului din balega de cal si a altor rumegatoare.
Cum ar putea un Darwinist/evolutionist explica aceasta performanta a sporilor respectivi, care trebuia dobindita deodata, instantaneu, si nu imbunatatita treptat, de-a lungul a “n” miliarde de ani?  Caci la o viteza mai mica a sporilor, fungusul ar fi disparut de mult. E ilogic sa credem ca “tehnicienii” din departamentul de proiectare al fungusului respectiv au fost atit de destepti incit sa vina, din prima incercare, cu produsul finit. Doar un evolutionist poate crede (maaare credinta poa’ sa aiba!) ca dupa citeva miliarde de ani de esecuri si incercari nereusite, proiectilul a “evoluat” in acea bijuterie tehnica ce lasa pe oamenii de stiinta cu gurile cascate.
Caci, sa recunoastem, acel minuscul proiectil, IMPOSIBIL de obtinut printr-un proces gradual de evolutie, ar fi o adevarata minune inginereasca daca ar putea fi creat de om.

Si totusi, un ateu NU VREA  sa vada mina lui Dumnezeu aici. Desi e CLAR pentru orice om rational ca  doar o PUTERE supranaturala, doar o stiinta dumnezeiasca, poate face astfel de minuni.
Bine zice Biblia in Rom. 1-20:
In adevar, insusirile nevazute ale Lui, PUTEREA Lui vesnica si dumnezeirea Lui, se vad lamurit (clar), de la facerea lumii, cind te uiti cu bagare de seama la ele IN LUCRURILE FACUTE DE EL. Asa ca nu se pot desvinovati”.

http://www.wimp.com/livingthing/

No comments: