17 August 2011

O ZI DE BUCURIE...

     Dupa cum ati bagat de seama...nu m-am ascuns undeva intr-un colt cind am avut de plins....si am plins cind am avut de plins...si m-am rugat ...si v-am rugat si pe voi sa va rugati cu mine. Dumnezeu S-a indurat de noi in mila Lui cea mare; si n-am sa pot sa tac si sa nu impartasesc cu voi bucuria si multumirea pe care o am fata de Dumnezeu care ne-a ascultat rugaciunile...si care a raspuns intr-un mod atit de minunat.
     Astazi Deb a avut programare cu Dr. Cook, cel care a operat-o. I-am multumit si i-am spus ca a fost pentru noi o binecuvintare...  Cit despre ficat, si el a zis ca nu trebuie sa se ingrijoram ca mai toti avem "cite o pata pe ficat"... O vor tine insa sub observatie sa fie siguri.
     Am binecuvintat pe Domnul astazi de dimineata pina seara...am fredonat si am ris si am spus la toti oamenii ca Dumnezeu ne-a raspuns rugaciunilor. Voi ati fost martori ca mi-am dat drumul si m-am lamentat in fata lumii intregi. Si acum vreau sa multumesc Domnului tot in mod public. "Domnul este bun si in veac tine indurarea Lui". Astazi cind am plecat de acasa m-am rugat in masina...dar parca nu ca de obicei...parca am vorbit intr-o limba noua. Nu va speriati...era ceva ce se putea intelege...era o limba de multumire...si cuvintele curgeau...frumoase, curate, calde, din inima...N-am stiut ca le am acolo. Am realizat ca nu multumesc Lui Dumnezeu suficient pentru tot ce imi da. Am o slujba, un acoperis, piine suficienta, apa calda si rece...familie, prieteni, si sanatate...si printre ele un milion de alte lucruri pentru care rar ii multumesc.
     Astazi a fost o zi de multumire pentru mine...si vreau sa stie o lume intreaga ca Dumnezeul Lui Israel este Dumnezeul cel viu...adevarat si vesnic...Cautati-l si voi si-L veti gasi. Stiu ca oamenii il cauta de obicei la necaz...dar sfatul meu este sa nu asteptati...ca ziua necazului vine pe furis, nechemata si nedorita. Cautati-L prieteni...Cautati-L cita vreme se poate gasi!!!



3 comments:

Marta said...

Sint tare rari zilele de bucurie asa ca savureaz-o din plin .O viata binecuvintata alaturi de cei dragi iti doresc caci a ajuns necazul si ingrijorarea . Deci bucurie pe toate planurile. .Marta

carmen bogdan said...

Ma bucur si eu alaturi de voi si slavesc pe Domnul Isus ca s-a indurat de voi.

Anonymous said...

sanatate! si satisfactie de pe urma urmarii caii pe care ati apucat sa mergeti!:)