13 August 2011

O POVESTE ...ADEVARATA!



O circiuma in Mt.Vernon, Texas, da in judecata biserica din vecinatate. Barul Drummonds a inceput constructia la extinderea cladirii lor ca sa isi mareasca businessul.
Ca raspuns la acesasta situatie, Biserica Baptista locala a inceput o campanie sa blocheze extinderea – o companie de cereri si rugaciuni. Lucrul la constructie a progresat insa dupa planurile stabilite pina cu o saptamina inaite de redeschiderea noului bar cind un traznet a lovit barul si l-a ars pina la temelie.

Dupa acest incident, oamenii de la Biserica s-au laudat fericiti ca “puterea rugaciunii” a fost aceea care a redus barul la o roaba de scrum. Atita s-au laudat pina cind patronul barului s-a infuriat si a dat Biserica in judecata “pe motiv ca – Biserica este raspunzatoare direct sau indirect pentru distrugerea Barului”.

In raspunsul dat judecatoriei, Biserica neaga cu vehementa orice raspundere sau conectie  a Bisericii lor cu acest incident.
Judecatorul a citit cererea proprietarului de Bar si a citit si raspunsul Bisericii si in deschiderea cazului in sala judecatoriei s-a exprimat in felul urmator…
- Nu stiu cum am sa decid in cazul de fata, dar parerea mea dupa ce am citit petitia pagubasului si raspunsul apararii la aceasta petitie este ca  avem in fata noastra un proprietar de circiuma care crede in puterea rugaciunii si o Biserica care nu mai crede…

2 comments:

marta said...

bun Rodica !Un lucru minunat care ma pus pe ginduri......si totusi in biserica erau oameni ai rugaciunii care credeau in puterea ei dar probabil conducatorii ei nu . Sint tot mai multe asemenea cazuri.
Te imbratisez Marta

Rodica Botan said...

Asa am simtit si eu...Mai mare rusinea ca avem de multe ori in frunte oameni care nu-L reprezinta pe Dumnezeu asa cum s-ar cuveni. SAi se vede...de la distanta se vede...