27 August 2011

COPIII LUI ISRAEL...SUPRAVIETUITORI AI CAMPULUI...CINTA IMNUL ISRAELULUI...

http://www.youtube.com/watch?v=syUSmEbGLs4&feature=related
Dunezeu i-a parasit si i-a pedepsit- dar pentru o vreme. Ierusalimul este al lor! Cine nu stie istorie sa citeasca; cine nu cunoaste Cuvintul Domnului  si promisiunile Lui - sa-L citeasca... Iar restul lasati-i sa adune semnaturi pentru statul Palestinian...(oare ce-o sa faca cu ele?). Probabil cei ce vor semna vor primii cadou fiecare cite o vestuta, gata pregatita...minus- baterii si ...cetatenia palestiniana.
     Am si eu drept la opinia mea...

10 comments:

b.d. said...

Impresionant...:(
Si mai dureros este ca, o parte din cei scapati din lagarele de exterminare, care si-au lasat intraga familie in cenusa crematoriilor si au ajuns in Palestina mandatorica, au cazut in luptele razboiului de independenta a Israelului...
Au fost cativa care au intrat in lupte direct, din momentul in care au coborat de pe vapor.
Iar pe mormantul lor scrie,...Erou Necunoscut :(

Rodica Botan said...

Toate sint scrise insa undeva...in fata Lui Dumnezeu nu exista anonimat. Si toate se vor plati intr-o zi...dupa dreptatea Lui Dumnezeu nu dupa gustul si interesul vreunei natiuni sau vreunui guvern sau partid...
Va veni o zi!!! Si nu mai este mult...cind lacrimile celor care au suferit vor fi rasplatite si numele lor ridicat din anonimat - pentruca Dumnezeu stie si daca un fir de par ne cade din cap- si pentruca El rasplateste si pentru un pahar de apa dat unui insetat.

Cristina said...

Palestinienii sint considerati resturi de catre proprii lor musulmani, alungati din tarile lor. Nu alta tara le trebuie lor, tara lui Israel, ci sa se duca de unde au venit. Dar asa cum ai zis, sint pusi acolo pentru un motiv. Sint mindra ca sint o sectanta sionista.

Asa cum putini sint crestini miliardari, pentru ca banul ii desparte pe multi de Dumnezeu, tot asa scolile inalte de filosofie ateista si umanista da falsa impresie ca omul este "destept" si stie mai bine decit Dumnezeu.

Doamne, ai mila!

b.d. said...

Cristina, fara ganduri rele sau intentia de a jigni, intreb deoarece nu stiu :
ce inseamna sectanta sionista ?

cherie said...

Cristina, ce inseamna sectant sionist?
In ce priveste Problema Palestiniana ... e complicata....
Am fost pe blogul tau, nici acolo nu vad un loc unde ai putea sa imi raspunzi cat de cat.

Rodica Botan said...

b.d. Intre blogurile crestine romane, s-a decis unul breaz sa deschida o lista de semnaturi pentru statul Palestinian.
Cei care nu sint de acord cu acest lucru, au fost numiti sectanti sionisti ( pentruca tin cu evreii). Ca raspuns la acest fenomen am pus eu micul meu articol...si eu cred in dreptul Israelului la acel petec de pamint. Ei au cucerit acel pamint din nou si din nou. Dar pentru mine cel mai important este faptul ca Dumnezeu le-a dat acel loc...si El le-a promis ca-i va aduna din nou si ca vor fi din nou poporul Lui. Eu stiu ca tu nu crezi decit in Vechiul Testament, dar Vechiul Testament este ca o umbra a celui Nou si multe din Prorociile vechiului s-au implinit deja. Biblia spune ca in saminta lui Avraam Dumnezeu va binecuvinta intreaga lume...Cine va binecuvinta pe evrei, va fi binbecuvintat...asa spune Biblia...Dupa felul cum este interpretata ea insa, si noi sintem impartiti...si voi evreii sinteti impartiti. Pentruca Dumnezeu este imens si necuprins, noi vedem doar bucatica din dreptul nasului- si fiecare crede ca are Adevarul in mina Lui. Adevarul exista si este in dreptul nostru- dar cit este de necuprins noi nu-L putem intelege in totalitate. Important este sa ne indreptam catre acelasi Dumnezeu- de oriunde am fi si orice ochelari am avea la ochi. DacaL cautam ...cu adevarat...Biblia spune ca El se lasa gasit.
Si eu sint o sectanta sionista...pentruca si eu iubesc Israelul.
Asta nu inseamna ca ii urasc pe Palestinieni- dar cu siguranta urasc ceea ce fac ei. S-au incvestit acolo milioane dupa milioane de dolari- si nu fac altceva decit se bat ca niste magari salbatici. Cei care vor sa traiasca in pace nu pot din pricina celor care se ocupa numai de rautati. Israelul n-are incotro decit sa se apere si masurile luate de ei au fost necesare. Iar Palestina n-a exista niciodata. Sint mai multi mexicani in California decit americani cred eu...si nu cred ca amerivcanii ar accepta sa dea California la Mexico. Palestinienii nu-s primiti de arabii lor pentruca unde se duc duc cu ei nebunia din capul lor...

Rodica Botan said...

Cherie...am scris eu ce inseamna dupa mine sectant sionist...dar astept sa vad ce zice si Cristina. Stiu ca tu ai alte idei in ce priveste Palestina...Noi oamenii avem pareri impartite pentruca vedem numai printr-o fereastra mica si credem ca stim totul.
Daca ajungi sa crezi Biblia( si n-am motive sa n-o cred din moment ce este pas cu pas ajutata si de istorie si arheologie si stiinta ...in a-si stabili autenticitatea) ajungi sa-L crezi pe Dumnezeu. Si unele lucruri oricit ni s-ar parea noua ca sint asa cum le vedem...nu sint- sint exact asa cum le spune sau le vrea El.
De exemplu...Sara este cea care ii da lui Avraam pe tiitoarea lui egipteana- cu care are un copil - pe Ismail. Tot Sara se supara cind egipteanca isi da aere superioare ca ea are copil cu stapinul ei. Sarei ii promisese Dumnezeu un copil ...si trebuia sa-l astepte. Ca Isaac i s-a dat lui Sara la o virsta la care femeile nu mai procreiau si nici Avraam nu mai era tinerel...era trecut de 100 de ani...
Cit de nedrept ni se pare ca egipteanca a fost alungata si nu poti sa nu simti pentru ea si pentru Ismail ...si cu toate astea Dumnezeu a dat lui Avraam pe copilul promis si a facut din asta natiunea Israel...Si cei doi se lupta de atunci si n-o sa se termine decit la sfirsitul lumii. Dar cine sint eu, un praf de nisip sa spun ca ce face Dumnezeu este gresit? Noi oamenii am incurcat planurile Lui atunci cind in gradina Edenului am mincat din pomul oprit. N-a fost pomul problema- a fost neascultarea. Si rasa umana continua cu neascultarea mai departe. La Avraam si Sara oare nu tot neascultare a fost si din cauza aia s-a nascut Ismail? Credem noi ca rectificam problema daca in loc sa lasam istoria sa curga inainte , ne protapim in fata Lui Dumnezeu sa facem dreptatea noastra?
Daca pornesti de la un unghi gresit doar cu citeva grade...in decursul unui scurt timp te vei indeparta de tinta cu mult...si cu cit parcurgi mai mult teren cu atit mai departe esti de locul unde trebuie sa ajungi. Noi omenirea am pornit de la inceput cu stingul si fiecare neascultare modifica si indeparteaza de noi tinta la care vrem sa ajungem.
Intreaga omenire trebuie saL caute pe Dumnezeu- numai El poate restabili pacea...noi oamenii nu putem. Razboiul nu rezova, discutiile guvernelor nu aduc rezultate...si nici listele de semnaturi nu fac doi bani. Sa ne rugam insa Lui Dumnezeu- este singurul lucru care poate fi facut...ca El sa restabileasca pacea. Noul Ierusalim va fi un loc de pace...unde toate natiunile pamintului vor fi incluse...si nu mai este mult...

Rodica Botan said...
This comment has been removed by the author.
Cristina said...

Rodica, ai explicat bine. Sa nu cumva sa ti partea Israelului si sa crezi in creatie, nu in evolutie, ca esti considerat sectant sionist.

Oricum, i-as intreba pe cei din Liban, de ce nu le drepturi palestinienilor de pe teritoriul lor? De ce palestinienii isi cer drepturile doar de la Israel, dar nu zic nimic cind Libanul si tarile de acolo nu ii recunosc si nu au nici un drept in tarile lor?

b.d. said...

Rodica, multumesc pt raspuns :)