16 August 2011

AM PRIMIT CEL MAI FRUMOS CADOU AL VIETII MELE...

Tumoarea lui Deb nu este canceroasa...
Yeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy!!!

Daca chiar vreti sa stiti ce fac acuma..sa stiti ca dansez pe propria mea muzica...Sa indrazneasca numai sa-mi spuna cineva ca nu e voie sa dansezi!!!
Stati sa-mi iau tonul...Laaaa...laaaa...

"Dulce e viata ca-n ceruri dusa...
Ca-n ceruri dusa, dar pe pamint...
Sorbind din cer in cer, nectar de adevar,
Dulce e viata doar cu Isus..."

8 comments:

cella said...

Asa cum iti spunea si aseara la telefon, minunile vin. Si ... ca sa vezi cat de mult te iubeste Tata, a trebuit sa astepti cateva zile, sa fierbi in suc propriu ca sa iti aduci aminte, ca si un stalp de aducere aminte de ziua asta a ta de nastere, ca o de o zi cu minuni.
Mai danseaza si altii cu tine ... numai ca nu ai cum sa ii vezi ;)))

Anonymous said...

Praise the LORD!

AICISIACUMACOLOCURAND said...

IZVOARE IN DESERT
17 August
Am încredere în Dumnezeu că se va întâmpla aşa cum mi s-a spus.
(Fapte 27:25)
Cu un număr de ani în urmă am fost în America cu căpitanul unui vapor cu aburi care era un creştin foarte devotat. După ce ne-am îndepărtat de coasta Terra-Nova, mi-a spus: „Ultima oară când am fost cu vaporul aici, adică acum cinci săptămâni, s-a întâmplat ceva care a revoluţionat întreaga mea viaţă creştină. Eram pe punte de douăzeci şi patru de ore în cap când George Mueller din Bristol, Anglia, care era un pasager la bord, a venit la mine şi mi-a spus: «Căpitane, sunt nevoit să-ţi spun că trebuie să fiu în Quebec sâmbătă după-amiază». «Imposibil!», am răspuns eu. «Foarte bine», a răspuns Mueller, «dacă vaporul tău nu mă poate duce, Dumnezeu va găsi o altă cale, pentru că eu n-am pierdut nici un angajament în cincizeci şi şapte de ani. Hai să coborâm în camera hărţilor ca să ne rugăm».
M-am uitat la acest om al lui Dumnezeu şi m-am gândit în sinea mea: «Din ce azil de nebuni a scăpat?» Nu întâlnisem niciodată un om ca acesta. «Domnule Mueller», am spus, «realizaţi cât de densă este ceaţa?» «Nu», a replicat el. «Ochii mei nu se uită la ceaţa densă, ci la Dumnezeul cel viu, care controlează toate împrejurările din viaţa mea».
Atunci el a îngenuncheat şi a rostit una din cele mai simple rugăciuni pe care le-am auzit vreodată. După ce a terminat, am început să mă rog, dar el mi-a pus mâna pe umăr şi mi-a spus să nu mă rog. El a spus: «Mai întâi că tu nu crezi că Dumnezeu va răspunde, şi al doilea, EU CRED CĂ A RĂSPUNS. Ca urmare, nu mai este nevoie să te rogi pentru asta».
În timp ce mă uitam la el, a spus: «Căpitane, Îl cunosc pe Domnul meu de cincizeci şi şapte de ani, şi n-a existat nici o singură zi în care să nu reuşesc să obţin o audienţă la Împăratul. Ridică-te, căpitane, şi deschide uşa, şi vei vedea că ceaţa a dispărut». M-am ridicat, şi într-adevăr ceaţa dispăruse. Şi sâmbătă după-amiază George Mueller era în Quebec la adunarea lui“.
Dacă dragostea noastră ar fi mai simplă,
L-am crede pe Dumnezeu pe Cuvânt;
Şi viaţa noastră ar fi numai soare,
În bunătatea Domnului nostru.

Anonymous said...

Doamne iti multumim.
sia

Sali Sabri said...

Aleluia, Slavit sa fie Domnul!

Foarte frumos cadou. Ne bucuram enorm de mult pentru aceasta veste minunata!

Speranta said...

Multumim lui Dumnezeu...

"...Parintele indurarilor si Dumnezeul oricare imangaieri."


(Psalmul 116:1-2-12)

Ma bucur foarte mult!

Lori's page said...

Excelent, exclent, excelent, Dumnezeu e Mare si Minunat!!!!!! Dansez cu tine! L xxxx

cherie said...

Ma bucur si eu alaturi de voi.