11 January 2011

O DUMINICA...FARA SCUZE!!!

“Umorul este dovada credintei.”…Charles M.Schulz

Autor necunoscut- tradus Rodica Botan

Ca sa facem posibil pentru toata lumea sa vina la biserica duminica viitoare, o sa avem o zi speciala numita”Duminica fara scuze”.
Asa ca…paturi de campanie vor fi plasate la intrare pentru cei a caror scuza este ca duminica este singura zi in care pot sa doarma mai tirziu. O sa avem o sectie speciala cu sezlonguri pentru cei care se vaieta ca bancile din biserica sint prea tari. Picaturi de ochi o sa fie la indemina acelora care au ochii obositi de prea mult televizor simbata seara. O sa procuram casti de fier pentru cei care au afirmat ca “o sa cada tavanul pe ei daca vin la biserica”. Am mai comandat acoperitori pentru cei care spun ca este prea frig in biserica si evantaie pentru cei care nu se simt bine in biserica pentruca e prea cald. Avem deja tablete de hirtie pentru cei care vor sa faca liste cu toti ipocritii care vor fi prezenti la slujba. Rude si prieteni vor fi prezenti ca suport pentru cei care spun ca nu pot veni la biserica pentruca trebuie sa gateasca- si dupa slujba acestia ii vor invita la masa. Vom distribui ceva monede speciale pentru cei care sint indispusi ca trebuie sa puna ceva in farfuria de colecta.
O sectie aparte va fi decorata cu pomi si iarba verde pentru cei care prefera sa-L caute pe Dumnezeu in natura. Doctori si surori de caritate vor fi prezenti pentru cei care planuiesc sa se imbolnaveasca in duminca respectiva. Sanctuarul va fi decorat atit cu Poinettias cit si crini, pentru cei care frecventeaza biserica din Pasti in Craciun. Vom avea aparate de auz pentru cei care nu pot auzi si dopuri pentru cei care pot…Va asteptam!!!

1 comment:

Anonymous said...

am vrut sa-ti scriu,sa ne trimiti poze:))))
de la titlu am trecut direct la
text...dupa ce l-am citit, m-ai m-am uitat inca o data de la inceput si apoi am vazut...autor necunocut tradus de tine:)))

sia:)