11 January 2011

IN SECRET...

David McCasland - tradus Rodica Botan
Nu de mult am fost prezenta la un serviciu memorial pentru o muziciana foarte talentata de a carei muzica au beneficiat foarte multi oameni. Tributul adus acestei femei credincioase a inclus bucati video si audio , poze, citiva instrumentisti si vorbitori. Dupa serviciul memorial, cind toata lumea a plecat, m-am oprit sa multumesc tehnicienilor a caror munca deosebita la bordul de control audio, a contribuit atit de mult la frumusetea acestui program - care s-a scurs fara nici un incident neplacut.
-Nimeni n-a bagat de seama munca voastra…am zis eu…
-Asta si vrem!!! …mi-au raspuns ei…
In Matei capitolul 6 Isus le spune ucenicilor Sai…sa daruie (1-4), sa se roage (5-6) si sa tina post ( 16-18) ca sa fie placuti Lui Dumnezeu…si nu ca sa fie vazuti bine de oameni. Matei 6 :6…"Ci tu, cind te rogi, intra in odaita ta, incuie-ti usa, si roaga-te Tatalui tau, care este in ascuns; si Tatal tau, care vede in ascuns, iti va rasplati." Asa ca, ori de faceti o binefacere, ori ca va rugati sau postiti, Isus ne-a spus ca" Tatal... care vede in ascuns... va rasplati."

Ceva in noi vrea insa sa fie recunoscut pentru faptele noastre bune. Dar, cu toate ca nu este nimic rau in a incuraja si a aprecia, dorinta noastra de a fi laudati, poate sa strice serviciului pe care il facem pentruca muta obiectivul de la altii catre noi. Cind nu exista un "Multumesc" facut public, poate ca ne simtim neapreciati. Dar chiar si cind il servin pe Dumnezeu in secret - El stie- El vede totul. Rasplata va veni la sfirsit - in ziua promisa...

1 comment:

viorica abbu said...

Interesant exemplu ai ales.
Ti se potriveste prfect.
A nu refuza a pune intrebari dar nici a considera ca ai toate raspunsurile....