25 August 2009

PENSIONARII SI VIATA SOCIALA...

Oamenii mai tineri care merg inca la lucru, ii intreaba adesea pe pensionari cu ce se ocupa si cu ce-si umplu zilele ca sa le faca mai interesante.

Sa va explic...Ieri de exemplu mi-am dus sotia in oras. Am intrat intr-un magazin si nu am stat in magazin mai mult de 5 minute. Cind am iesit afara, am vazut un politist linga o masina scriind un tichet de parcare.

Ne-am dus la el si i-am spus:
-Da-o-ncolo de treaba...ce-ar fi sa fii un pic mai lejer cu pensionarii!!!

Dar el ne-a ignorat si a continuat sa scrie. Dac-am vazut ca nu ma baga in seama i-am spus ca-i prost crescut. S-a uitat lung la mine si a inceput sa mai scrie un alt ticket. De data asta s-a uitat la cauciucuri ca sint prea roase. Asa ca Lynette, sotia mea, l-a intrebat de ce se poarta ca un r---t? Si atunci, cum tocmai terminase ticketul pentru roti, l-a pus sub stergatorul de parpriz cu celalalt ticket si s-a apucat sa scrie al treilea ticket. Maratonul asta de tickete a tinut asa vreo 20 de minute.Cu cit il abuzam mai mult, cu atit numarul ticketelor ce le scria se inmultea.

Tocmai atunci a sosit si autobuzul nostru, asa ca ne-am urcat in autobuz.
.............
Si uite...asa incercam sa ne petrecem zilele de cind am iesit la pensie. Este important pentru oamenii in virsta sa fie activi in viata sociala!!!

No comments: