25 August 2009

IMPERIALISM...BLOGOSFERIC...???

Nu va vine sa credeti ce se intimpla in lumea blogosferica…Ceva ce seamana cu ce s-a intimplat cu draga tarisoara noastra dupa Cel De-al Doilea Razboi Mondial…Cineva a decis ce fel de tara sintem…in care grupa ne-ar sta bine, dupa vecini, importanta… si probabil obiceiuri...

Si ne-am trezit asa, oameni cumsecade de altfel...dintr-o data … in tovarasie …

Numa’ ieri ce ma scosei singura de guler, sifonata si indignata din “Romania Evanghelica a lui Alin Cristea” cind ma pomenii astazi bagata cu forta intr-o alta …organizatie blogosferica (nu stiu daca termenul este corect…dar il folosesc in lipsa de altul), pe nume…”America Evanghelica”… Banuiti autorul? Exact…tot ala!!! Frizura alta...naravul acelasi.

Atita vreme cit ne afiseaza numele pe blogul lui, o sa se simta indatorat sa ne si verifice articolele, sa ne aprobe sau dezaprobe ceea ce scriem... in functie de starea de spirit a motanului Johny…o sa ne anunte cind ne “bate soarele”…si unde...o sa ne “explice” cum ar trebui sa ne exprimam, ca sa avem dezbateri de idei sau cu idei…aici m-am incurcat si nu mai stiu daca “cu” sau “de”…(ca doar ne-a mai explicat si cu alta ocazie)...Si o sa ne “recomande”…recomandari .

Acuma sint confuza...Nu mai stiu!!!Asta e durerea de cap ce-am avut-o ieri sau...e una noua?

10 comments:

AICISIACUMACOLOCURAND said...

DUREREA DE CAP ?
E UNA NOUA CU SIGURANTA !SI INCA UNA MAI MARE !!
MANA SECURITATII E LUNGA...ASA SE SPUNEA MAI IN URMA CU CATIVA ANI.
Virginia Brasov

Cristina said...

Esti o figura, Rodica. Chiar iti pasa de omul ala? Ignora-l ca si asa n-ai cu cine sa discuti. Sint persoane care habar nu au cum sa poarte un dialog civilizat.

Liviu said...

Ce are deaface omul asta cu evanghelicii din America? Nu ar trebui sa ceara permisiune pentru a folosi informatii si materiale de pe blogurile altora? Cel ce ii corecteaza si mustra pe altii ar trebui sa priveaasca cu aceasi ochii si in propria ograda. Pe cand va scoate Africa Evanghelica?
Prov.18:6. Vorbele nebunului aduc ceartă, şi gura lui înjură până stârneşte lovituri. –
7. Gura nebunului îi aduce pieirea, şi buzele îi sunt o cursă pentru suflet.

Loredana said...

nu stiam ca sunt unii care nu au ce face si se ocupa cu asa ceva. dar pamantul asta e mare...

Rodica Botan said...

Virginia...tu sa-mi recomanzi mie ceva mai bun si mai eficient, ca vechiul antinegragic...nu mai face facta!!!

Rodica Botan said...

Cristina...tu trebuia sa-mi spui asta inainte de a scrie eu articolul...ca odata ce l-am pus pe blog ...aia mi-s!!! Il cauta Alin si-l pune pe blogul lui...asa...imi tin cel putin hainele spalate pe fringhia mea...
:)

viorica said...

Ceice vorbesc mult ,nu numai ca nu sant neprihaniti,dar pricinuesc si altora vatamare,loveste si Marius in Daniel in tine in mine .El nu poate trai fara sa loveasca ,asta e meseria lui .Doamne freste sa nu il loveasca Dumnezeu !
Atunci voi spune ,imi pare rau de ce ti se-ntamla dar ma bucur ca Dumnezeu e drept ,pana atunci este rabdator ,timp de intoarcere a fiului risipitor .

Rodica Botan said...

Liviu...banuiesc ca asa s-ar fi cuvenit...macar de "ochii lumii" sa fi dat sfara in tara ca vrea sa grupeze blogurile respective, ca uite asa i se pare lui estetic.

Numele este fain si nu am nimic impotriva. Dar pina deunazi era folosit cu grije si teama...

Din nefericire nu cred ca tot ce scrie Alin pe acel blog reprezinta evanghelicii de nicaieri. Eu cind scriu pe blogul meu imi dau eu cu parerea si daca fac o gresala imi asum raspunderea...ca sint si eu doar un pacatos iertat...nimic altceva...

Rodica Botan said...

viorica...multumesc ca mi-ai venit in ajutor...Domnul sa ne dea tuturor intelepciune. M-am tot gindit ca Cristina avea dreptate...sa-l las in plata Domnului...Cred ca asta va trebui sa facem...sa il ignoram pina cind o autoritate mai mare ca noi va decide sa faca lumina...

Rodica Botan said...

Loredana...e mareee pamintul asta dar uite ca unii nu-si pot face loc decit daca ii inghesuie pe altii...

Si mie nu-mi place strimtoarea de loc...
:)