31 August 2008

MINI VACANTA

Eu sint in vacanta astazi…ca si odihna face parte din planul Lui Dumnezeu. Nu mai am practica in asta si incepusem sa uit…Este pe undeva o obraznicie sa ne purtam ca si cind n-avem nevoie de o zi de odihna pe saptamina.Exista o plata si pentru obraznicia asta si va pot spune …la ureche, cam ce-o sa patiti.

Odihna ne-a fost data ca dar. Imaginati-va ca duceti cuiva un pachet frumos impachetat cu un dar special de care stiti précis ca are nevoie…si persoana respectiva il pune undeva intr-un cabinet…pentru mai tirziu…si poate il mai scoate afara peste doi ani sa vada ce este inauntru…Si il scoate afara doar pentruca a fost bolnav de o vreme din cauza stressului si sta pe acasa sa se reabiliteze…. Daca ar fi desfacut darul la timp…poate nu-i mai trebuia reabilitare.

Si grijuliu, Dumnezeu ne-a pregatit un astfel de dar…in fiecare saptamina.
Luati-l cu multumire…si bucurati-va de el cu cei dragi. Invatati si pe copii sa aiba respect de darurile acestea nemeritate si nepretuite…Daca Dumnezeu a stabilit ca avem nevoie de ea…fiti siguri ca El isi cunoaste proiectul bine…si stie de ce avem nevoie.

M-am gindit sa va ofer o mini vacanta in Argentina. Clic pe link si aveti putina rabdare …inceputul e mai putin atragator…dar continutul o sa compenseze. Multumiti Domnului pentru toate lucrurile…si sa aveti un weekend placut.


http://www.slideshare.net/pattysolo/cataratas-del-iguaz-grande/

3 comments:

Anonymous said...

ai dreptate, nu stim sa ne oprim la timp, de aia Dumnezeu ne opreste cateodata in felul Lui! asa ca eu plec la Sibiu la o conferinta de 3 zile, ne auzim dupa...

Anonymous said...

interesant...

Rodica Botan said...

elena iti doresc vacanta placuta...si

Sorinadavid multumesc de vizita...