06 August 2008

Garden Affair 2008

Am cautat prima invitatie la "Garden Affair" si n-am mai gasit-o. Prima invitatie a fost in 2005. As fi vrut sa va reamintesc din nou motivele pentru care am inventat sarbatoarea asta. Am zis eu atunci ca sintem atit de imprastiati in tara asta, ocupati cu facerea hambarelor, si ca unii dintre noi am uitat de fapt motivul pentru care am emigrat in America. Am mai zis eu ca singurele situatii cind ne vedem sint acelea cind se casatoreste careva sau cind moare. Cum majoritatea ne-am casatorit copii…mai avem doar speranta unei inmormintari ca sa ne mai vedem prietenii…cu exceptia aluia de inchide ochii.

Acuma, ginditi-va un pic!!! N-ar fi mai bine sa ne vedem din cind in cind? Ca altfel…e posibil ca atunci cind ne vedem sa nu ne mai recunoastem. Si va promit ca o sa va simtiti bine…ca o sa avem satisfactia sa vedem cu proprii nostrii ochi ca nu numai noi imbatrinim…li se intimpla si la altii! Si apoi ne putem vaieta linistiti unii altora…de dureri de spate…picioare…mai stiu eu. Copii s-au saturat sa ne auda vaietindu-ne…iar la sarbatoarea asta putem gasii victime noi…si multa intelegere.

In toata sinceritatea acuma, ma bucur ca inca sint in viata, ma bucur de tot ce am primit din mina Domnului in ani…si sint fericita sa am o gradina mare in care florile si buruienile nu se simt discriminate. Am sa incerc din nou sa fac rost de mici …si am sa va rog din nou sa aduceti fiecare ce credeti ca aveti mai bun…De asemenea va rog sa va simtiti liberi sa va aduceti si alti prieteni care vor sa petreaca o seara linistita intr-o gradina…oarecare. Daca aveti o cintare veche sau o poezie veche…sau o poveste veche…sint toate binevenite.

Am achizitionat anul asta doua giste. Numele lor este Lilly si Silly. Pina acuma s-au comportat bine…dar nu se stie…daca o sa faca prea multa galagie s-ar putea sa le punem si pe ele pe varza.
Casa mea este modesta…pentru cei care credeti ca va invit sa ma laud cu proprietatile mele…nu faceti drumul degeaba. Si cum seara o vom petrece in gradina, imbracati-va comfortabil…
Va astept pe toti…cu cea mai mare dragoste. Data este 6 Septembrie.


Daca aveti nevoie de o invitatie scrisa pentru voi sau altcineva pe care vreti sa-l chemati, trimiteti-mi adresa si am sa trimit si invitatie prin posta. Mi-ar place sa imi raspundeti ca sa stiu cite scaune sa aduc, dar…chiar daca nu imi raspundeti, si va decideti sa veniti, putem pune paturi pe jos…ca pe vremuri cind mergeam de sarbatori afara la iarba verde...

Pe curind...
Rodica Botan

No comments: