02 September 2008

RUGATI-VA PENTRU ALEGERI...

Am gasit pe blogul fratelui Doru Pope , o invitatie facuta de Damaris…

Ea spune…

”In timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial, Churchill avea un sfatuitor care a organizat un grup de oameni care la o ora stabilita dinainte, lasau jos orice faceau pentru un minut si in fiecare seara se rugau pentru pacea si protectia Angliei si a cetatenilor ei.

Aceasta a avut un effect nemaipomenit si bombardamentul a incetat. Astazi avem un grup de oameni care se organizeaza in acelasi fel in America. Statele Unite si cetatenii ei au nevoie mai multa de rugaciune acum ca niciodata.

Daca vrei sa participi: in fiecare seara la ora 9: 00 PM Eastern Time (8:00 PM Central, 7: 00 PM Mountain, 6: 00 PM Pacific), opreste-te un minut din activitatea ce o ai si roaga-te pentru protectia Statelo Unite, trupele noastre, si cetatenii nostrii, pentru pace in lume si pentru alegerile care vin roaga-te ca Biblia sa ramina la baza legilor care guverneaza aceasta tara si Crestinismul sa devina din ce in ce mai puternic in US.

Daca stii ca cineva ar vrea sa participle, te rog fa-le de cunoscut. Cineva spunea ca daca oamenii ar intelege intreaga putere care ne este pusa la dispozitie de rugaciune, am ramine uimiti. Rugaciunea este cel mai puternic lucru pe care il avem.”

2 comments:

Anonymous said...

Draga Rodica,
te-am gasit prin bunavointa d.lui pastor TDP care mi-a dat adresa blogului.
Felicitari ! Este un dar frumos pe care -l faci lui Dumnezeu si celor care au bucuria cititului si a scrisului.

Cat despre concursul de poezie, ma tem ca va trebui sa pregatesti mai multe premii, din cat am citit pana acum. Au postat acolo poezie minunata , stele din poezia crestina contemporana.

Tot inainte !

------------------

ps. ai ascultat-o aseara pe Sarah Palin ?

Rodica Botan said...

Damaris...multumesc pentru vizita...m-ai onorat cu prezenta ta si cuvintele frumoase...si ai dreptate...cred ca o sa merg la Cotsco si o sa cumpar o roaba de ciocolata...dar nu-mi pare rau...poeziile sint absolut minunate...