03 September 2008

Mama Ain't Playin'

Atentie parinti. Mai jos o sa gasiti o lectie practica. Toata aprecierea pentru mamica care, a avut curajul, initiativa si dragostea sa stea linga copilul ei in timp ce pe acesta l-a pedepsit sa tina o plancarda in fata in care sa spuna ca are 13 ani si ca se ocupa de furat. A mai mentionat ca vrea sa mearga la inchisoare sa fie cu tatal lui.

Dumnezeu insusi pedepseste pe cine iubeste…nu va luati dupa liberali…uitati-va la ei ca majoritatea n-au nici cei sapte ani de-acasa…se vede din politica care o fac si din comportamentul lor…

Am sa va spun si o poveste adevarata…sper ca fata mea o sa-mi dea voie, pentruca este povestea noastra.
Asta s-a intimplat in urma cu cincisprezece ani. Debora implinise virsta cind putea sa conduca cu un insotitor. Aveam un van nou…si mergeam impreuna la cumparaturi si la biserica…si bineinteles ea era totdeauna la volan. De la o vreme insa, devenise stapina pe volan si urmatorul lucru pe care l-a facut a fost sa puna muzica la radio. De la 5 ani studiase pianul…mai tirziu si vioara, asa ca Debora cinta déjà atit muzica religioasa dar si clasica.
Dar fiind la liceu…muzica aia veche nu mai era “cool”…si incepuse sa ii placa si ei acea galagie ritmica pe care o auziti citeodata pe strazi…o secunda inainte de a capata cite o migrena puternica.
Si mereu, mereu trebuia sa ne certam pe teme “muzicale”. Intr-o zi…avui asa o lucire de intelepciune…pe cind Debora aranja stereo pe un post cu astfel de muzica …si o puse destul de tare…si eram déjà ajunse in oras…

…Numa bine…gindii eu…si usurel am deschis fereastra la o intersectie foarte aglomerata si am inceput sa chiui si sa dansez (trebuie sa mentionez ca n-am nici o inclinatie sau experienta…in ale dansului, asa ca banuiesc ca am fost total lipsita si ritm si de gratie ) … Oamenii din masina de linga noi au inceput sa rida si sa arate cu degetul…niste pietoni au inceput si ei sa se amuze, iar fata mea a intrat in panica si a inceput sa traga de mine sa ma opresc…Printre hohote de ris si chiuituri i-am spus ca numai daca opreste muzica ma opresc si eu…

De atunci…Doamne multam…n-am mai avut discutii pe teme muzicale…ba mai mult imi inregistreaza tot felul de melodii crestine pe care le place si le asculta in masina ei...Parca mi s-a facut dor de vremurile alea vechi...mi-a disparut toata distractia...

-------------------------------------------------------------------------------
Looks like Mama is going to make him stand out there for a long time! Ought to be a pretty good lesson, one not easily forgotten! Don't ya think? He doesn't look very happy, like, maybe the lesson is already working, huh?

Be sure to see all 3 pictures .















Now this is a seriously strict mom ...

















Don't mess with her...






We need more people like her...

YOU GO MOM !!!

4 comments:

Lia said...

O lectie grea pentru adolescent si tarie de caracter la mama lui.
Baiatul cred ca nu va uita acest episod toata viata.

Anonymous said...

super! Chiar ca asa mame ne-ar trebui, poate ar fi mai putini copii care cred ca sint "buricul pamintului"

Rodica Botan said...

Thank you Lorelei...ai dreptate...si toti avem nevoie de astfel de lectii in viata...
Stii, ca parinti atita ii cocolosim pe copii cite odata ca nu-i lasam sa-si invete anumite lectii la timp. De exemplu baiatul asta in citiva ani ar fi devenit un hot de profesie...si atunci si naravul e mai greu de scos si consecintele mai mari.

Rodica Botan said...

Cristina...right on...de grija sa nu le strice self esteamul...am creiat o societate de epave sociale...Imi pare bine de alegerea de VC...femeia asta cred ca va stii sa puna anumite lucruri la punct...D-ne ai mila ... ca avem nevoie de ceva common sense...just about ...NOW.