18 September 2008

AVETI DE GRIJA CE CERETI...

Un credincios se rugase ani de-a rindul pentru un lucru si era tare dezamagit ca Dumnezeu nu-i raspundea rugaciunii. Omul avea o viata curata si o relatie sanatoasa cu Mintuitorul si era convins ca rugaciunea lui era dupa voia Domnului.

Rugaciunea si dorinta lui era sa fie misionar la triburi salbatice. Vroia sa le spuna la niste oameni pierduti, lipsiti de o purtare civilizata, de care nimanui nu-i pasa despre dragostea si bunatatea, jertfa si rascumpararea pe care o pot primii in dar de la Domnul Isus.

Anii au trecut insa si in asteptarea implinirii acestei rugaciuni omul nostru s-a casatorit si a intemeiat o familie. Avea de-acum citiva copiidar era cumva intristat ca visul lui si rugaciunea lui inca nu i se implinisera.

Intr-o zi, venii de la lucru obosit si se oprii gindit la usa casei lui. Dinauntru veneau niste zgomote salbatice, niste tipete, niste racneteparca  sint un trib de salbatici”…isi zise el incetsi deodatai se lumina mintea si inteleserugaciunea lui i-a fost implinitadiferenta era ca Dumnezeu nu l-a trimis pe el la acel tribci i-a trimis tribul la el acasa.

Data viitoare cind va rugati, fiti cu bagare de seamaDumnezeu raspunde rugaciunilor facute dupa voia Luigrija numai la cerere!!!

2 comments:

elena said...

asta a fost tare! :)

Rodica Botan said...

...inca ma mai straduiesc sa pot conversa eficient cu tribul meu...si inca foarte des se aud tobele cum bat ...si mai avem uneori si dansul ala de razboi...
Dar membrii tribului sint deja convertiti...si am fumat cu totii pipa pacii...
:)