18 July 2015

IMI VIN COPIII ACASA...

   

 Imi amintesc cind am inceput sa scriu pe blog... Deb, fata mea cea mica, se muta la casa ei si, stiind ca ma lupt cu singuratatea, si stiind ca imi place sa scriu, m-a cadorisit cu blogul asta. Ea l-a... conceput. Eu i-am dat numele. Pe vremea aia eram doar eu si doua giste la adresa unde stau; pe una o chema Lily, si pe cealalta Silly (Prostuta).
     Au trecut anii... si inca imi astern aproape zilnic gindurile si ingrijorarile pe blog. Ba ma cert cu Alin, ba fac haz de necaz... ba va povestesc cite ceva din viata mea obscura... Ce incerc insa sa fac este sa arat tuturor ca daca n-ar fi fost Domnul de partea mea... s-ar fi ales praf si pulbere de mine.
     Am scris pe blog cu lacrimi de durere si am scris cu lacrimi de atita ris. Astazi va scriu iarasi cu bucurie. Diseara imi vin iarasi copiii acasa. De data asta Laura cu fiica ei Nicole si cu nepotul ei Levi si mamica lui. Vor ca si Levi sa-l intilneasca pe tatal meu - adica stra - strabunicul lui. Si pe stra-strabunica.
     Asta este anuntul - dar gindul ce m-a facut sa scriu este altul. Dumnezeu este un Tata iubitor care Isi asteapta copiii acasa zilnic. Unii vin, altii inca bijbiie in lumea asta. Biblia spune ca cerul intreg se bucura cind vreun fiu risipitor se intoarce acasa. Imi pot imagina asta. Eu astept sa-mi vad stranepotul de patru luni - pentru prima data. E tare, tare dragalas. Ei... asa cred si chiar mai mult - se bucura Dumnezeu cind ne intoarcem la El.
     Weekendul urmator Deb si Danny vin acasa. Si imi ride inima la acest gind. Asadar... cei care va stiti departati de casa... hotariti-va sa-I faceti o bucurie Tatalui Ceresc... cerului chiar. Faceti o vizita... cit se poate de curind!...
   

2 comments:

cherie said...

Abia astept sa pui pe blog fotografii recente cu cele doua fete ale tale printre florile din gradina ta... Si sa nu uit, cu nepotii tai...
( P.S. ....Chiar daca pozele vor fi din casa tatalui tau sau dintr-un loc unde puteti intra toti... Banuiesc ca veti fi cam multi...)

Anonymous said...

Felicitari lui Sami Tutac pt atitudinea pe care o ia impotriva celor 7 indivizi din Valeni, jud. Vaslui, care au violat, in grup, o eleva care trecea prin satul lor iar cei 7 violatori sunt in libertate.

http://www.infocrestin.com/un-pastor-din-timisoara-cheama-biserica-sa-ia-atitudine-in-cazul-violului-de-la-vaslui-presedintele-tace-guvernul-tace-nu-ne-putem-permite-sa-tacem/

Cred ca ar fi bine ca si dvs sa abordati acest caz, mai ales ca nu va lipseste curajul, iar cu intelepciune ati fost inzestrata, har Domnului.