22 July 2015

Atenție la gogonelele de pe blogul lui Alin Cristea – 23 iulie 2015


(II ROG PE CITITORII ACESTUI BLOG SA MA IERTE SI SA MA MAI INGADUIE INCA O DATA SA RASPUND PROVOCARII LUI ALIN. SINT SIGURA CA PE MIINE AM SA REGRET...)
..........................................................................

Zice Alin Cristea:


"Problema e că, orice aş zice eu, Rodica Boțan se simte vizată în mod PERSONAL. Rodica Boțan are impresia, așa cum am amintit DE CÎTEVA ORI de-a lungul anilor, că eu n-aș avea altă treabă decît să mă leg de ceea ce scrie pe blogul ei. FALS!"

No... pai daca ai avea alta treaba amice... n-ai scrie articole despre mine tot a doua zi. Ma rasfeti pur si simplu. Tu nu vezi ca te contrazici singur? Mai citeste o data ce ai scris... si inca o data... No, vezi?


Mai scrii...

Cum am spus MEREU, Alin Cristea se ocupă de fenomene din mediul confesional evanghelic românesc.
Eu semnalez fenomene, nu mă iau la harță (cu oricine) pentru orice.
Sînt extrem de ocupat, în ultimele 4 zile, bunăoară, am lucrat intens la colecția de fotografii România Evanghelică pe Facebook – contul Alin Cristea.
Cercetez arhivele unora pe Facebook, iau legătura cu ei, le cer acordul pentru preluarea fotografiilor, scriu, bucată cu bucată, de unde provin, le adaug într-o anumită ordine, cultiv relații.
În timpul ăsta îmi continui munca de zi cu zi pe BLOGUL România Evanghelică, azi am pus 20 de postări, dau citate din cărți, azi am fost la poștă să ridic un pachet cu două cărți, pregătesc numărul al doilea din REVISTA electronică România Evanghelică.


Ma tot gindesc... ai cumva mai multe personalitati de vorbesti mereu de tine la persoana a treia? 

Si... sa stii... cu totii stam gura casca sa aflam cind mergi tu la posta, cum te uiti la poze pe internet, cum le aduni si le stringi si apoi... le imprastii intr-o... anumita ordine. Si pune mai des articole cu numarul postarilor... si titlurile. Cel putin de doua ori pe zi... Sintem foarte interesati!


Si aici am ramas si mai impresionata...

Viața mea e aglomerată, frumoasă, interesantă, obositoare, vulnerabilă.
În nici un caz nu are de a face vreun aspect prioritar cu PERSOANA Rodicăi Boțan.
Dar are de a face cu FENOMENUL minciunii, dezinformării și bădărăniei.
Și Rodica Boțan și oricine altcineva o să ia de la mine, pe Internet, șuturi în fund pentru minciună, dezinformări și bădărănie.


 Ma, baiatule... tu scrii frumos, mai... si interesant! Mi te si imaginez obosit si vulnerabil... si aglomerat. Daca as fi in locul tau, si eu m-as simti tare... "aglomerata". Vulnerabila insa - regret sa te anunt - nu sunt. Iar suturile tale prin partile dorsale ma afecteaza doar in sensul ca-mi dau energia sa mai fac un pas inainte... 
Io asa zic... Tu mai bine ogoaie-te... ca... ne pierdem auditoriul! Si nu-mi pare rau de mine, ca mai am si alte ocupatii... Dar tu ce te faci? 





2 comments:

Anonymous said...

Parossuu asta este cam obosit, dupa cum se vede munceste greu si are o viata vulnerabila. Poate ar fi bine daca si-ar angaja vreo secretara sa-l ajute cu pozele si cu celelalte aglomeratii!Si naivul de mine credeam ca doar el taie frunze la caini, dar acum vad ca e tare ocupat......Ar fi bine sa plece in concediu ca facebook o sa-l inteleaga. God have mercy on us ! Sora Rodica sa nu regreti ca ai publicat articolul asta.

Anonymous said...

Ce surpriza:
ca cineva il mai baga in seama pe amaratul asta;
de cand a divortat( ca doar unii cred ca nu e nimic rau)
e f ocupat.
Sarman om.