07 July 2013

SA NE VEDEM IN IERUSALIM...

   
 Seara de obicei inainte de a merge la culcare, fiica mea cea mai mica ma cheama sa-mi spuna "noapte buna". E un obicei...vechi. Pe vremea cind era domnisoara si pleca de acasa cu tinerii sau mai apoi cu logodnicul ei, Danny, convenisem cu Deb ca in loc sa o chem eu si sa para ca o controlez eu tot timpul unde este, ma chema ea sa vada daca sint eu ok. Obiceiul a rezistat anilor...
    Asta seara insa salutul nostru a fost un pic diferit- si am zimbit incintata de situatie. Eu plec miine in concediu cu Claudia, sora mea - Londra citeva zile si apoi Ierusalim. Dupa sosirea noastra acolo,  Danny si Deb vor sosi in Ierusalim pentru citeva zile de vacanta. Asa ca ...salutul nostru din seara asta a fost..."ne vedem in Ierusalim".
     Mi s-a parut deosebit de minunat acest salut. Considerind ca destinatia noastra finala este Ierusalimul Ceresc, ce minunat salut ar fi asta pentru cei care se iubesc in Christos...Chiar daca aici pe pamint sansele sa ne vedem sau pentru unii cu care ne-am vazut - sa ne revedem sint mici...exista totusi posibilitatea acelei revederi dincolo, in maretia Ierusalimului ceresc.
     Am de gind sa tin un jurnal de calatorie si sa fac cel putin o mie de poze. Daca nu o sa mai reusesc sa scriu nimic miine inainte de plecare...si daca ...si daca...( ati vazut avionul de ieri care a aterizat pe aeroportul din San Francisco...) va salut si pe voi cu acest frumos salut..."Sa ne vedem in Ierusalim".
Binecuvintari sfinte si bucurii necurmate chiar si in intristari...

2 comments:

cherie said...

Vacanta frumoasa !
Cred ca nu veti ramane doar in Ierusalim. Israel este o tara interesanta. Ai ce vedea acolo...

Monna Albu (Novacescu) said...

Concediu placut...si sa ne vedem cu bine in Ierusalim.