06 June 2013

SINGURUL LUCRU SIGUR IN VIATA ESTE...


    Ieri pentru mine a fost o zi tare sucita. O zi in care emotii si simtaminte de tot felul m-au vizitat, m-au atacat, m-au exaspeart chiar. In astfel de momente incep sa visez cu ochii deschisi la o viata calma, fara intreruperi neplacute, far ingrijoarari si fara “surprise” . Cum ar fi sa existe o stare de pace constanta…sa fie stabilitate…cum ar fi? Asta era intrebarea arzatoare care mi-o puneam. Si dorinta mea la ora aia era sa am stabilitate…M-am exprimat tare si cu convingere. Vreau stabilitate in viata asta! Vi se pare nepotrivita aceasta dorinta a mea? Vi se pare aiurea? Cum vedeti voi?
   Nu ma asteptam la un raspuns, de loc…Dar cineva mi l-a dat. Mi-a spus ca singurul lucru sigur in viata noastra  este …MOARTEA. M-am scuturat ca si cind cineva ar fi aruncat o galeata de rime pe mine…Si am ramas de atunci…pe ginduri…

2 comments:

Monna Albu (Novacescu) said...

Nu Rodica...dorinta ta nu este nepotrivita, insa mi-e teama ca este imposibila.Aici pe pamant...ma refer.
O viata lipsita de griji, plina de bucurii, o viata in care pacea iti inunda sufletul,o viata fara durere si suferinta, o viata plina de dragoste, o viata stabila si desavarsita, doar prin moarte vom avea.E un cuvant infricosator pentru multi, insa pentru noi cei care ne-am pus increderea si speranta in ISUS, e destinatia pe care o asteptam, pentru noi moartea inseamna ACASA. Abia atunci vom trai cu Hristos alaturi pentru totdeauna.
Mi-e dor de acasa!

Marta said...

Ca oameni ,aici pe pamint trebuie sa experimentam durerea ca sa stim sa pretuim linistea dar aceasta vine cum ai spus tu numai ......pentruca Isus ne spune : pe pamint ve-ti avea necazuri dar indrazniti .......... Si asta trece.